Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Γιοβάνοβιτς: «Με ενοχλεί που έγινα σαν κι αυτούς, καμία ομάδα δεν μπορούσε να μας πάρει το πρωτάθλημα»

 

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι “αιωνίων” με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος κι έκανε κατάθεση ψυχής με τα λόγια του, ενώ μάλιστα τόνισε πως οι “πράσινοι” έχασαν μόνοι τους το πρωτάθλημα και στάθηκε στα προβλήματα με τα οποία αναγκάστηκε να αγωνιστεί η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πρωτοφανή κατάσταση που δεν νοιαζόταν κανένας και αυτό ήταν τεράστια στις κοροϊδία. Πίστευα ότι η λογική ήταν ότι θα κατανοήσουν οι άνθρωποι το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα μου. Όταν άκουσα ότι μας δόθηκε μια ημέρα το θεώρησα πολύ προσβλητικό αυτό το πράγμα. Στοχευμένα προσβλητικό. Και εγώ ο ίδιος είπα να σταματήσουν όλες τις ενέργειες οι άνθρωποι της ομάδας. Ξέρω αυτή την πικρή αίσθηση, έχω κερδίσει και έχω χάσει πρωταθλήματα. Αυτή τη στιγμή έχω πρόβλημα να σταθώ μπροστά στους παίκτες, γιατί οι ευθύνες οι δικές μου είναι μεγαλύτερες.

Με ενοχλεί που έγινα σας αυτούς. Αυτό με πεθαίνει. Κάναμε τεράστια προσπάθεια για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και καμία δεν μπορούσε να μας το πάρει. Αυτό που περίμενα είναι ότι όλοι αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο θα μπορούσαν να δουν το απόλυτα φυσιολογικό πράγμα που θα μπορούσε να ζητήσει οποιαδήποτε ομάδα στη θέση μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε διαφορετικές συνθήκες. Δεν θέλαμε βοήθεια. Εγώ είμαι ο προπονητής της ομάδας και εγώ έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνουμε. Να βάλουμε άλλους να παίξουν ή να βάλουμε τους ίδιους. Δεν είχαμε σκοπό να παρακαλέσουμε κάποιον. Εγώ απλά λυπάμαι για τους παίκτες μου και θα αναλάβω τις ευθύνες που μου αναλογούν.

Όλοι αυτοί που προστατεύουν τους παίκτες με τις βραβεύσεις ΠΣΑΠ Θα βγουν να μιλήσουν γι’ αυτό; Εγώ δεν θα κοιμάμαι τα βράδια. Δεκαεπτά και δεκαοκτώ ήταν με κόβιντ. Όλοι εσείς και οι συνάδελφοί σας που χλευάζατε τις προηγούμενες μέρες. Δεν έχω πρόβλημα. Χάσαμε το πρωτάθλημα,  ίσως λόγω των δικών μου χειρισμών. Όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα ήταν να διαλέξω μεταξύ των ονείρων τους και της υγείας τους και επέλεξα το πρώτο. Και γι’ αυτό σιχαίνομαι τον εαυτό μου και αύριο δεν θα μπορώ να τους δω στο πρόσωπο. Καμία ομάδα δεν μας πήρε το πρωτάθλημα, το χάσαμε μόνοι μας εμείς σαν ομάδα και εγώ σαν προπονητής. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να μας το πάρει».//Τ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending