Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Στις “top” ομάδες πλέον ο Βόλος

Την Κυριακή ολοκληρώνει στην Νέα Φιλαδέλφεια η σεζόν για τους κυανέρυθρους

Το πρωτάθλημα τελειώνει, ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα (για να κρατάμε τα θετικά…) που θα κριθεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική!

Με τον Βόλο να δηλώνει παρών με την παρουσία του στα play-off, με την είσοδό του, στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας…

Ο Βόλος πέτυχε πολλά στα λίγα χρόνια της παρουσίας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα την είσοδό του στα play-off.

Την Κυριακή λοιπόν πέφτει η αυλαία μιας άκρως πετυχημένης χρονιάς, με τον Κώστα Μπράτσο να δηλώνει και πάλι ικανοποίηση και να κάνει λόγο για επιτυχημένη χρονιά.

Κι έχει απόλυτο δίκαιο!

Όπως τονίσαμε όμως η Βολιώτικη ομάδα έχει ακόμα μία υποχρέωση, αφού καλείται να παίξει την τελευταία αγωνιστική στην γιορτινή Αγιά Σοφιά με την επίδοξη πρωταθλήτρια ΑΕΚ, που της αρκεί ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας για να πάρει το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της!

Στο συγκεκριμένο ματς και πάλι ο Κώστας Μπράτσος θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, τα οποία δεν έλλειψαν όλη την χρονιά και πολύ περισσότερο στα play-off.

Ένας σοβαρός λόγος που η ομάδα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό όνειρο…

Αυτό όμως δεν αλλάζει και όλοι στον Βόλο, κοιτάζουν πλέον την επόμενη σεζόν, που πρέπει να βρει την ομάδα περισσότερο ενισχυμένη.

Ο Βόλος θα μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι…

Προς το παρών υπάρχει το ματς της Κυριακής, εκεί που θα απουσιάσει ο Πιρές (αποβλήθηκε με τον ΠΑΟΚ), ο Μπαριέντος και να δούμε ποιοι άλλοι από τους τραυματίες Κότνικ, Σιέλη, Τσιρίνος και Οζέγκοβιτς.

Επιστρέφουν βέβαια οι Γκάγκι και Ντέλετιτς, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τον Βόλο, ιδιαίτερο όμως για τους αντιπάλους της.

Trending