Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Κανονικά η απονομή του πρωταθλητή την Κυριακή το βράδυ

Το μεγάλο φινάλε του φετινού συναρπαστικού πρωταθλήματος πλησιάζει, καθώς το σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται με την τελευταία αγωνιστική σε play-out και play-off.

Τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με την “μάχη” για την κατάκτηση του τίτλου είναι πια ξεκάθαρα.

Η ΑΕΚ είναι το ακλόνητο φαβορί, αφού θέλει μόλις έναν βαθμό στο ματς-φιέστα με τον Βόλο, για να… συνεχιστεί το πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, που έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Δευτέρας!!

Υπάρχει, ωστόσο, η απορία για το αν η απονομή στην ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα γίνει την Κυριακή ή άλλη μέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Live Sport», λοιπόν, η απονομή θα γίνει κανονικά το βράδυ της Κυριακής, είτε στην OPAP Arena και στην ΑΕΚ είτε -αν συμβούν απίθανα πράγματα- στην Λεωφόρο και στον Παναθηναϊκό.

Η διοργανώτρια αρχή εδρεύει στο Μαρούσι και θα βρίσκεται σε εγρήγορση, οπότε ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων ΑΕΚ-Βόλος και Παναθηναϊκός-Άρης, θα σπεύσει στο γήπεδο, όπου θα κριθεί ο τίτλος.

Τώρα, ήδη από χθες γίνεται μια κουβέντα για το ποιος θα κάνει την απονομή

Θεωρείται απίθανο να δώσει την κούπα ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και η αντιπρόεδρος του, Κάτια Κοξένογλου.

Το πιθανότερο σενάριο, λοιπόν, σε σχέση με την ΑΕΚ, είναι τον τίτλο να παραλάβει και να παραδώσει ο CEO της «Ένωσης», Γιώργος Κοσμάς, ως μέλος του ΔΣ της Λίγκας.

Click to comment

Trending