Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Κλείνει μια πετυχημένη χρονιά

Φινάλε στην “Αγιά Σοφιά” ο Βόλος την ερχόμενη Κυριακή

Η τελευταία στροφή πριν τον… τερματισμό, θέλει τον Βόλο να παίζει σε ένα γήπεδο που βάση προγράμματος, έπρεπε να το πατήσει πρώτος ως αντίπαλος της ΑΕΚ!

Στην “Αγιά Σοφιά” λοιπόν θα πέσει η αυλαία της σεζόν, αφού στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των play-off ο Βόλος θα αντιμετωπίσει την επίδοξη πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2023 ΑΕΚ…

Οι κυανέρυθροι του Κώστα Μπράτσου δίχως την παραμικρή βαθμολογική πίεση και όντως ξέροντας πως έχουν πετύχει στο 100% τους στόχους τους, θα παίξουν για να το χαρούν, να το απολαύσουν!

Μεγάλο παιχνίδι – από την στιγμή που κρίνεται το πρωτάθλημα – στο οποίο θέλει να παίξει κάθε ποδοσφαιριστής!

Και οι παίκτες του Βόλου θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν, να αγωνιστούν μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο (η ΑΕΚ ανακοίνωσε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας sold out) κόντρα στην κορυφαία ομάδα της χώρας…

Αγωνιστικά ο Κώστας Μπράτσος έχει μάθει να ζει με προβλήματα κι έτσι θα πάει και την Κυριακή.

Μπαριέντος, Πιρές και Σιέλης δεν θα αγωνιστούν, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει τους Κότνικ, Τσιρίνος και Οζέγκοβιτς, με δεδομένη την παρουσία των Γκάγκι και Ντέλετιτς που εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν.

Σε κάθε περίπτωση ο Βολιώτης τεχνικός θα συνεχίσει την αξιολόγηση του ρόστερ, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον θα δούμε στο αρχικό σχήμα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Σε ένα ματς που θυμίζουμε ότι στην ΑΕΚ αρκεί ακόμα και ο βαθμός, για να στεφθεί πρωταθλήτρια!

Trending