Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Εξαρτάτε από ΑΕΚ και…τύχη

Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε για το ματς τίτλου της Κυριακής

Ο Βόλος την ερχόμενη Κυριακή παίζει το τελευταίο του ματς για την σεζόν στην “Αγιά Σοφιά”, σε ένα παιχνίδι τίτλου με την ΑΕΚ!

Είναι λογικό τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν πέσει επάνω στο ματς αυτό, αφού το τρόπαιο του πρωταθλητή ψάχνει κάτοχο.

Όπως είναι λογικό και το άγχος να έχει μεταφερθεί στην πλευρά της ΑΕΚ, που ξέρει ότι της αρκεί να μην χάσει από τον Βόλο για να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Βόλος θα παίξει με άγνοια κινδύνου, χωρίς το παραμικρό άγχος και παρά τις δεδομένες απουσίες του, αποτελεί μία απειλή για την επίδοξη πρωταθλήτρια.

Στην ΑΕΚ πάντως δείχνουν  – σε αντίθεση με τον κόσμο – πως βλέπουν σοβαρά το ματς, γιατί πολύ απλά δεν θέλει και πολύ να στραβώσει και αντί για πάρτι τίτλου να συμβεί κάτι άλλο…

Εξ΄ άλλου ο Βόλος ήταν η πρώτη ομάδα που νίκησε την ΑΕΚ και μάλιστα στην έδρα της (Ριζούπολη τότε) με γκολ του Μίλος Ντέλετιτς, που συμπτωματικά  επιστρέφει από τιμωρία και τίθεται στην διάθεση του Κώστα Μπράτσου, που έκανε δηλώσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Περιμένουμε να τελειώσει η ομάδα για να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας… Το μυαλό μας όμως είναι πρώτα στο παιχνίδι της Κυριακής.

Το καθήκον μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σε ένα παιχνίδι που όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω μας. Είναι μια ευκαιρία για να δείξει ο καθένας τον καλό του εαυτό. Εμείς καθόλη την χρονιά δεν είχαμε προβλήματα, ήταν όλοι πάντα ενεργοποιημένοι και έδιναν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμη και να μην είχαμε βαθμολογικό κίνητρο».

Για το αν ο Βόλος μπορεί να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ: «Σίγουρα εμείς είμαστε μια ομάδα που έχουμε πάρει αποτελέσματα κόντρα και στις τρεις μεγάλες ομάδες, αλλά έχουμε κάνει και ήττες βαριές.

Πρέπει να υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις: Να είμαστε συγκεντρωμένοι εμείς, οι αντίπαλος να μην είναι καλά ή να είναι επαναπαυόμενος και τρίτον να είμαστε τυχεροί.

Αν συμβούν αυτά έχουμε πολλές πιθανότητες. Αν δεν συντρέξει κάτι από αυτά, μειώνονται οι πιθανότητές μας».

Θυμίζουμε ότι Μπαριέντος, Σιέλης και Πιρές θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ Κότνικ, Τσιρίνος και Οζέγκοβιτς είναι αμφίβολοι…

Trending