Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Σαρωτικές αλλαγές στον Βόλο

Έπεσε η αυλαία μιας πετυχημένης σεζόν και αρχίζει ο σχεδιασμός

Το χθεσινό παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στην Πρωταθλήτρια ΑΕΚ, ήταν και το τελευταίο μιας πετυχημένης χρονιάς, που βρήκε τον Βόλο στο top-6 του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Στον Βόλο πλέον έχουν σηκώσει τα μανίκια και ετοιμάζουν την… new version της ομάδας, που πρέπει να είναι ακόμα πιο δυνατή απ΄ αυτή που είδαμε τώρα και που αποδυναμώθηκε κατά την διάρκεια της σεζόν, με τις μεταγραφές του Φαν Βέερτ, του Πάολο Φερνάντες όπως και με τους τραυματισμούς των Τσοκάνη και Μπαριέντος, που κόστισαν στην ομάδα.

Το πρόσημο είναι οπωσδήποτε θετικό, κάτι που τονίζει συνεχώς ο Κώστας Μπράτσος, που και χθες δήλωσε πλήρως ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Όπως τονίσαμε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει, με παίκτες που πρέπει να θεωρούνται παρελθόν αφού δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Όπως για παράδειγμα ο Κότνικ που έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και δεν θα ανανεωθεί.

Επίσης εκτός πλάνων είναι και ο Πιρές που ήταν δανεικός, αλλά η ομάδα δεν επιθυμεί την ανανέωση του δανεισμού του ή την ελεύθερη μεταγραφή του.

Άλλη μία απογοήτευση ήταν ο Τσιρίνος, που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Πάολο αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις όντως υψηλές προσδοκίες των ανθρώπων της Βολιώτικης ομάδας.

Μεσκίδα και Οζέγκοβιτς “κόπηκαν” κι αυτοί από την συνέχεια και δεν θα συνεχίσουν στον Βόλο, που χθες είδαμε τον Ντέλετιτς εκτός αποστολής, υπήρχε λόγος όμως αφού είχε πυρετό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Περήφανος δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, τους αγαπώ όλους μέσα από την καρδιά μου…

Εμείς αυτή την χρονιά είχαμε ένα στόχο και ένα όνειρο.

Ο στόχος εκπληρώθηκε, η είσοδός μας στα play-off, το όνειρο, η έξοδος στην Ευρώπη όχι.

Αλλά τα όνειρα είναι για να σου δίνουν κίνητρο να συνεχίσεις να προσπαθείς!».

Και από τα λόγια του Βολιώτη προπονητή, όλοι καταλαβαίνουμε και τους υψηλούς στόχους που θα βάλουν οι άνθρωποι της ομάδας εν΄ όψη της νέας σεζόν…

 

 

Trending