Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

“Kλείνει” η τετράδα για το Final-4 | Μάχη παραμονής στο Μεσολόγγι

 

Το Μαρούσι υποδέχεται τον Κόροιβο, ο Τρίτων φιλοξενεί την Ελευθερούπολη με… έπαθλο τις τελευταίες θέσεις για το Final-4 της φετινής Εlite League, ενώ ο Χαρίλαος Τρικούπης αναμετράται με τον Αίαντα Ευόσμου στο τελευταίο μεταξύ τους ματς για τη σωτηρία τους στην κατηγορία. 

Το Ψυχικό και ο Πανερυθραϊκός βρίσκονται ήδη στο Final-4 της Elite League και οι τελευταίες δυο θέσεις κρίνονται σήμερα (17/05). Αρχικά, στις 17:00, ο Τρίτων υποδέχεται την Ελευθερούπολη με… φόντο την τετράδα του πρωταθλήματος, με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-2, καθώς οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν πολύτιμη νίκη στην έδρα τους και… έστειλαν τη σειρά σε άλλο ένα παιχνίδι που θα γίνει σήμερα στο κλειστό του Στρέφη.

Το Μαρούσι φιλοξενεί τον Κόροιβο στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 18:30 με τη σειρά να είναι στο 2-2, καθώς η ομάδα της Αμαλιάδας κέρδισε στον πόντο στην έδρα της και παρέμεινε “ζωντανή” στο κυνήγι της ανόδου.

Νωρίτερα, στις 17:00, για τα πλέι άουτ της Elite League, o Χαρίλαος Τρικούπης αναμετράται με τον Αίαντα Ευόσμου στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ τους, το οποίο θα κρίνει ποιος από τους δύο θα παραμείνει στην κατηγορία και ποιος θα υποβιβαστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η σειρά βρίσκεται στο 2-2, αφού μετά το 1-1 της κανονικής περιόδου, στο Μεσολόγγι επικράτησαν οι γηπεδούχοι στην παράταση με 97-96 και στον Εύοσμο ήρθε η απάντηση με 86-64.//Γ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα τόσο των πλέι οφ, όσο και των πλέι άουτ στην Elite League:

Πλέι οφ (17/05)

17:00 Τρίτων-Ελευθερούπολη

18:30 Μαρούσι-Κόροιβος Αμαλιάδας

Πλέι άουτ (17/05)

17:00 Χαρίλαος Τρικούπης-Αίας Ευόσμου

Περισσότερα

Click to comment

Trending