Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Σενάριο για Μεταξά και ΑΕΚ!

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με πέντε ποδοσφαιριστές

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Βόλου ξεκίνησε με… αποδεσμεύσεις!

Είναι λογικό… πρώτα γίνεται η εκκαθάριση στο ρόστερ και στην συνέχεια έρχονται οι προσθήκες, που στην περίπτωσή μας, δεν θα είναι και λίγες.

Προς το παρών όμως γνωρίζουμε ότι πέντε παίκτες είναι πλέον πρώην για την ομάδα του Βόλου.

Οζέγκοβιτς, Τσιρίνος, Μεσκίδα, Σι και Αυγερινός, δεν θα συνεχίσουν να φορούν τα κυανέρυθρα!

Σε πρώτη φάση όλα αυτά, από την στιγμή που ίσως να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις από την Βολιώτικη ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων της με τους Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, Μίκαελ Τσιρίνος, Νικολά Μεσκίδα, Αρούνα Σι και Παναγιώτη Αυγερινό, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Σενάρια για Μεταξά και ΑΕΚ

Είναι γνωστό ότι ο Βόλος ξέρει να δουλεύει με τους νεαρούς παίκτες, να τους αξιοποιεί και να δημιουργεί αυτό που στο ποδόσφαιρο λέμε υπεραξίες!

Κάτι τέτοιο έχει κάνει με πολλούς παίκτες που πέρασαν από τον Βόλο και ήδη έχουν γίνει… πρωταθλητές, κάτι τέτοιο θα γίνει και με την περίπτωση του νεαρού διεθνή μέσου Δημήτρη Μεταξά, που βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Λίγκας και συγκεκριμένα της ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Μεταξάς είναι από τους παίκτες που αποτελούν το αύριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ήταν φυσιολογικό, να κεντρίσει το ενδιαφέρον των “μεγάλων” του ποδοσφαίρου μας.

Μάλιστα ο Μεταξάς εξετάζεται και από τον Παναθηναϊκό, όμως αυτή την στιγμή οι πρωταθλητές Ελλάδας φαίνονται να είναι ένα βήμα πιο μπροστά.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις θα τρέξουν όσον αφορά τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Trending