Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον δρόμο για το τέταρτο με 2.25 #Makrakis

Στον δρόμο για το τέταρτο με 2.25

Ο #Makrakis επιστρέφει και ασχολείται με Final 4 Ευρωλίγκας. Τρεις επιλογές και ειδικά παικτών από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μονακό.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Έχουμε καιρό να τα πούμε, αλλά εδώ είμαστε για το τέλος της σεζόν. Final 4 στην Euroleague σήμερα και την στήλη θα μονοπωλήσει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου η μάχη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχουμε και μπαλίτσα. Περισσότερα παρακάτω στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Ολυμπιακός – Μονακό

Με το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουμε. Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν πρώτοι στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης παίζοντας -κατά γενική ομολογία- το καλύτερο μπάσκετ στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Πέρυσι είχαν μπει στο Final 4 ως αουτσάιντερ, φέτος σαν φαβορί τουλάχιστον για μια θέση στον τελικό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχασε και τους δύο αγώνες από τους Γάλλους στην κανονική διάρκεια. Περιμένω τον Ολυμπιακό να μπει πιο υποψιασμένος σε ένα παιχνίδι που δεν πιστεύω πως το διακύβευμα του οδηγεί σε υψηλό σκορ.

Σε ειδικά παικτών θα συνεχίσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος. Ιδιαίτερα ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ που δίνει λύσεις από τον πάγκο και θα χρειαστεί σίγουρα απέναντι σε μια τόσο αθλητική ομάδα όπως η Μονακό. Φέτος στο παιχνίδι στο ΣΕΦ απέναντι στην ομάδα του Ομπράντοβιτς που είχε «κανονικό» σκορ, έβαλε τους 15 από τους 76 του Ολυμπιακού. Πέρυσι στο Final 4, στις δύο ήττες του Ολυμπιακού, ήταν διψήφιος. Το over 9,5 πόντων του πληρώνει 2.25!

Στον Κάναν θα πάμε τώρα. Έναν παίκτη που ήρθε στην ομάδα για το σκοράρισμα. Μπορεί να μην έχει βοηθήσει όσο περίμεναν σε αυτόν τον τομέα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά κατά την γνώμη μου προσφέρει πολύ περισσότερο στο παιχνίδι απ’ ότι ο Ντόρσεϊ. Στην άμυνα κάνει εξαιρετική δουλειά που δεν φαίνεται πάντα στα στατιστικά. Στην σειρά με την «Φενέρ» είχε συνολικά πέντε κλεψίματα και τρία στο game 4. Μέσος όρος του, ένα κλέψιμο ανά δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια. Θα χρειαστεί να είναι πολύ πιεστικός απέναντι στα γκαρντ της Μονακό. Το να κλέψει την μπάλα τουλάχιστον μία φορά βρίσκεται πάνω από το διπλασιασμό.

Προγνωστικά: Σασουόλο – Μόντσα

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με ποδόσφαιρο και Serie A. Σασουόλο και Μόντσα είναι αδιάφορες. Οι γηπεδούχοι δεν έκαναν την σεζόν που περίμεναν νομίζω, σε αντίθεση με τους νεοφώτιστους που τα πάνε εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Μάλιστα, προέρχονται από νίκη με 2-0 απέναντι στην πρωταθλήτρια Νάπολι. Ελεύθερο παιχνίδι περιμένω από δύο ομάδες με επιθετικές αρετές. Επιλογή μου το goal/goal & over 2,5 στο 2.00.

Combo
18:00

Ολυμπιακός – Μονακό

1 & under 165,5 πόντοι

2.10
Ειδικό
18:00

Ολυμπιακός – Μονακό

ΜακΚίσικ over 9,5 πόντοι

2.20
Ειδικό
18:00

Ολυμπιακός – Μονακό

Κάναν 1+ Κλεψίματα

2.12
Combo
21:45

Σασουόλο – Μόντσα

Goal/goal & over 2,5

2.00
Μακροχρόνιο Final 4 Euroleague

Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης

Σακίλ ΜακΚίσικ

51.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending