Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ήττα για την U- 17 του Βόλου από την ΑΕΚ

Έχασε με 2-1 στον τελικό της Λαμίας για το  Final Four του Πανθεσσαλικού

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για το Final Four της Super League U17, επικρατώντας του Βόλου με σκορ 2-1 σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, που ο Βόλος το έχασε στις… λεπτομέρειες!

Στον τελικό των… Play Off της Super League U17 λοιπόν, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Βόλου, παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο για το Final Four που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο όπως τονίσαμε, με τις δυο ομάδες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να διεκδικούν τη νίκη – πρόκριση.

Η ΑΕΚ έφτασε στο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κολιμάτσης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σαρρής με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Μάλιστα στο επόμενο λεπτό χάθηκε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, όταν ο Κολιμάτσης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Βόλου Κόκκορη, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ έψαξε και δεύτερο τέρμα και το βρήκε στο 75′ με εκτέλεση πέναλτι του Κολιμάτση, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ράπτης μετά από ατομική προσπάθεια.

Ο Βόλος δεν παράτησε το παιχνίδι, προσπάθησε να αντιδράσει και να βρει ένα γκολ που θα τον έβαζε και πάλι μέσα σ΄ αυτό και τα κατάφερε στο 77′ με τον Νικούδη.

Στην συνέχεια πάλεψε για την ισοφάριση, ωστόσο παρά την θέληση των νεαρών κυανέρυθρων, αυτή δεν ήρθε.

Ο Βόλος πάντως ήταν αυτός που έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 16ο λεπτό με τον Καπετάνο, όταν δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία, μετά από μπαλιά πάρε-βάλε του Θεοχάρη!!

Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα ο Αλεξιάδης έκανε ωραία ατομική ενέργεια, όμως το πλασέ του Ιωαννίδη πέρασε οριακά έξω.

  Και κάπως έτσι ήρθε μοιραία και ο αποκλεισμός, στερώντας από τον Βόλο να παίξει στο Final Four του Πανθεσσαλικού…

Οι Συνθέσεις

Βόλος: Κόκκορης, Γεωργιτζίκης, Λυκουρίνος, Λουλούδης, Σακελλάρης, Κουκουφίκας (71′ Μανός), Αλεξιάδης, Γκουγκούλης (80′ Παππάς), Καπετάνος (71′ Χάνος), Θεοχάρης (75′ Νικούδης), Ιωαννίδης (71′ Νταβλαμάνος)

ΑΕΚ: Αναργύρου, Κολυφέτης, Τσαραμανίδης, Ψυρόπουλος, Χατζηνικολάου, Σέχου, Κολιμάτσης, Σαρρής, Παλαιολόγου, Ανδριώτης, Ελέζι.

Στον ημιτελικό η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Στον άλλο ημιτελικό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Αρη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου: οι ημιτελικοί την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ο τελικός την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Trending