Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Να τελειώσουμε την δουλειά που αρχίσαμε τον Οκτώβρη» (video)

 

Μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Euroleague ο τεχνικός της ομάδας,  μίλησε στους παίκτες τονίζοντας πως η… δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα, μοιράζοντας παράλληλα συγχαρητήρια σε όλους για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το παιχνίδι. 

Στον τελικό της Euroleague βρίσκεται ο Ολυμπιακός εκεί όπου θ’ αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης με φόντο το 4ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μονακό, μπήκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες του, μοιράζοντας συγχαρητήρια.

Αναλυτικά όσα είπε στους παίκτες του:

«Συγχαρητήρια για την… απάντησή σας στο δεύτερο ημίχρονο. Αντιπροσωπεύσαμε την ομάδα, το κλαμπ τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα 20 λεπτά που κυριαρχήσαμε.

Κερδίσαμε με 27-2 στο τρίτο δεκάλεπτο, ρεκόρ για την ιστορία της Euroleague. Η άμυνα που παίξαμε μας έδωσε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Ήταν κάτι αξιοσημείωτο. Τώρα ας ηρεμήσουμε, κανένας πανηγυρισμός σας παρακαλώ, έχουμε δύο μέρες να τελειώσουμε τη δουλειά που αρχίσαμε τον Οκτώβρη. Συγχαρητήρια παιδιά».

 



Περισσότερα

Click to comment

Trending