Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Κουρμπέλη με αυξημένες αποδοχές

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της παραμονής του 30χρονου μέσου στο “τριφύλλι”, καθώς στις επαφές που είχαν το προηγούμενο διήμερο οι άνθρωποι των “πρασίνων” με τον εκπρόσωπό του τέθηκαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα επί του οικονομικού και την προοπτική παραμονής του στο κλαμπ και τα επόμενα χρόνια.

Μετά από αρκετές συζητήσεις, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την πρότασή του στον Δημήτρη Κουρμπέλη για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2026, με σημαντικά βελτιωμένες αποδοχές σε σχέση με το συμβόλαιο που υπέγραψε ο αρχηγός τον Δεκέμβριο του 2020 (πάνω από 500.000 ευρώ έφταναν οι ετήσιες απολαβές του στο ‘τρέχων” συμβόλαιό του).

Η… μπάλα είναι πλέον στα πόδια του 29χρονου μέσου, για τον οποίο έχει προκύψει εδώ και λίγο καιρό σοβαρό ενδιαφέρον και πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Μέσα στα επόμενα 24ωρα λοιπόν, ο Κουρμπέλης θα πάρει την τελική απόφασή του ως προς το τι θα κάνει και τι θέλει κι ο ίδιος.

Το όλο θέμα δεν αναμένεται να τραβήξει πολύ χρονικά και αν για τον ένα ή τον άλλο λόγο ο Κουρμπέλης δεν παραμείνει εντέλει στον Παναθηναϊκό (οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες), τότε οι “πράσινοι” θα κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του από την αγορά του εξωτερικού.//Λ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending