Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν από την Μεγαρίδα ο Γερομιχαλός

 

O έμπειρος γκαρντ, δεν θα συνεχίσει στη ΝΕΜ, με την ομάδα του Γιώργου Μάνταλου να επισημοποιεί το “διαζύγιο” των δύο πλευρών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γερομιχαλό. Ο «Γέρο» αποτέλεσε πυλώνα της ομάδας στην ιστορική-πρώτη συμμετοχή της ΝΕΜ στην Elite League και για μια διετία αναπόσπαστο κομμάτι του Οργανισμού. Ο Δημήτρης Γερομιχαλός θα έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας καθώς μαζί του κατέκτησε το double τη σεζόν 2021-22 στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Την φετινή σεζόν με τη φανέλα της ΝΕΜ κατάφερε να την βοηθήσει όσο λίγοι καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Μάνταλου με 15 πόντους μ.ο. σε 29 παιχνίδια στην Elite League. Η κορυφαία του επίδοση ήταν στην πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος με αντίπαλο τον Κόροιβο όπου και αναδείχθηκε MVP της 4η αγωνιστικής.

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του Δημήτρη όπως και στην υπέροχη οικογένεια του, η οποία στα Μέγαρα μεγάλωσε ακόμα περισσότερο!

Καλή συνέχεια και σε ευχαριστούμε για όλα.

Υ.Γ. «Γέρο» θα μας πάρει λίγο καιρό να σε συνηθίσουμε με άλλη φανέλα».

Περισσότερα

Click to comment

Trending