Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Και τι… έδειξε ο Τσιρίνος;

Ο Μίκαελ Τσιρίνος μίλησε για το (πρόωρο) τέλος της συνεργασίας του με τον Βόλο, λέγοντας πως δεν του άρεσαν κάποια πράγματα στην ομάδα ή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ή στην Ελλάδα, κανείς δεν ξέρει τι δεν του άρεσε και τι τον πείραξε και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για τους ανθρώπους του Βόλου, που τον πίστεψαν και τον έφεραν από την μακρινή Ονδούρα τον Ιανουάριο.

Γεγονός είναι ότι η συνεργασία ήταν αδύνατον να συνεχιστεί, από την στιγμή που ο παίκτης έδειχνε να μην μπορεί να προσαρμοστεί και πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό!

Άγνωστο το γιατί…

Ο ίδιος όπως τονίσαμε, μίλησε για κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν, ενώ για το μέλλον του δεν ξέρει ούτε και ο ίδιος ποιο θα είναι, αφού με το πέρασμά του από τον Βόλο, δεν έκανε “κλικ” σε κανέναν ευρωπαϊκό σύλλογο, πράγμα σπάνιο για παίκτες που έρχονται την ομάδα της πόλης μας και διαπρέπουν, εξασφαλίζοντας συμβόλαια σε μεγαλύτερα  club, ακόμα και του εξωτερικού.

Προφανώς ο παίκτης από την Ονδούρα, να θέλει να δικαιολογήσει την πρόωρη λύση της συνεργασίας του με την Βολιώτικη ΠΑΕ, αφού λογικά θα επιθυμεί το ευρωπαϊκό του ταξίδι να έχει συνέχεια, όμως με τέτοιες εμφανίσεις αυτό μοιάζει δύσκολο!

Trending