Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ειδικά στον τελικό της Βουδαπέστης μέχρι 4.70 #Bats

προγνωστικά

Σημεία για όλα τα γούστα προκύπτουν από τον τελικό του Europa League για τον #Bats.

Σεβίλλη και Ρόμα αναμετρώνται στην «Πούσκας Αρένα» με στόχο το πολύτιμο τρόπαιο του Europa League. Προγνωστικά σε υψηλές αποδόσεις, έως και 4.70 στην σημερινή μας στήλη.

Προγνωστικά: Ο ρυθμός οδηγεί στο 1.88

Αμφότερες οι ομάδες έφτασαν ως εδώ χάρη στις έδρες τους. Η Σεβίλλη σε κανένα από τα τέσσερα νοκ άουτ ζευγάρια που έπαιξε δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας. Αντιθέτως, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» επικράτησε στα τρία πρώτα (Αϊντχόφεν 3-0, Φενέρμπαχτσε 2-0, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0) και στην παράταση «λύγισε» τη Γιουβέντους με 2-1. Αντίστοιχα, η Ρόμα πέτυχε το 4/4 στο «Ολίμπικο» (2-0 Σάλτσμπουργκ, 2-0 Σοσιεδάδ, 2-1/4-1 παράταση Φέγενορντ, Λεβερκούζεν 1-0) και εκτός έδρας δεν πέτυχε καν γκολ. Εν ολίγοις η ισπανική ομάδα χρειάστηκε να παίξει επιθετικά και να σκοράρει αρκετά για να βρεθεί στον τελικό, εν αντιθέσει με αυτήν του Μουρίνιο που σε μεγάλο βαθμό έπαιξε «αντιποδόσφαιρο».

Πρακτικά η Σεβίλλη πρόκειται να έχει την κατοχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τη Ρόμα κυρίως πίσω από την μπάλα και σε αναζήτηση αντεπιθέσεων. Λογικό, λοιπόν, η ομάδα του Μεντιλιμπάρ να έχει περισσότερες επιθέσεις και απόπειρες να γίνει απειλητική. Σε όσα παιχνίδια μπήκε σε ρόλο οδηγού κέρδισε αρκετά κόρνερ, οπότε το να κερδίσει παραπάνω κόρνερ από τη Ρόμα έχει αξία στο 1.88 της Betshop.

Επιλογές με λογική από τετραπλασιασμό και πάνω

Τρία σημεία ακόμη αξίζουν την προσοχή μας. Η κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση πληρώνει 4.00 στη Fonbet και αποτελεί αρκετά πιθανό σενάριο για δύο ομάδες που σε μεγάλο βαθμό παίζουν με σκοπιμότητα. Ειδικά αν το σκορ δεν ξεφύγει για κάποια από τις δύο πλευρές.

Με τον εκρηκτικό και χειμαρρώδη Μουρίνιο στον πάγκο των «λύκων», σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι με τέτοιες εντάσεις, θα ρίξουμε μια ζαριά και στο να δεχτεί κίτρινη κάποιος προπονητής ή αναπληρωματικός παίκτης, επίσης με απόδοση 4.00 στη Fonbet. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος έχει τιμωρηθεί, ενώ κι η Σεβίλλη έχει αρκετούς παίκτες με έντονο… ταπεραμέντο στον πάγκο.

Τέλος, πάμε και σε μια επιλογή που… κρύβει σημείο. Οι μπουκ έχουν μοιράσει σχεδόν ισότιμα τις αποδόσεις, ενώ δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε και πάλι τον τριπλασιασμό και στα τρία σημεία. Απολύτως λογικό, δεδομένου ότι έχουμε δύο «serial winners»: Σεβίλλη (6/6 κατακτήσεις σε τελικούς Europa) και Μουρίνιο (5/5 σε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων). Ρίσκο με αξία η επιλογή να φτάσει το ματς στα πέναλτι (4.70 στην Betshop) κι εκεί… ας κερδίσει ο καλύτερος.

Μονό
22:00

Σεβίλλη – Ρόμα

Σεβίλλη περισσότερα κόρνερ

1.88
BET: 22 units
Ειδικό
22:00

Σεβίλλη – Ρόμα

Κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση

4.00
BET: 10 units
Ειδικό
22:00

Σεβίλλη – Ρόμα

Κίτρινη κάρτα σε προπονητή ή παίκτη στον πάγκο

4.00
BET: 10 units
Μονό
22:00

Σεβίλλη – Ρόμα

Να κριθεί στα πέναλτι

4.70
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending