Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η μάχη της τακτικής στο 2.95 #Georgiou

Προγνωστικά στοιχήματος δίνει ο #Georgiou με τον σημερινό τελικό του Europa League ανάμεσα στην Σεβίλλη και τη Ρόμα

Διαδοχικά ταμεία πάμε το τελευταίο διάστημα κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι, ρίχνοντας σήμερα το βάρος μας στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το Europa League και την αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Ρόμα. Προχωράμε με τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Σεβίλλη – Ρόμα

Η Ουγγαρία και η Puskas Arena της Βουδαπέστης έχουν ντυθεί στα γιορτινά για να υποδεχθούν τις δύο φιναλίστ της διοργάνωσης. Η Σεβίλλη από τη μία πλευρά είναι η ομάδα που χωρίς καμία αμφιβολία παίζει στο θεσμό που θα μπορούσε να πάρει και το όνομά της, μετά και τις 6 κατακτήσεις που έχει από το 2006 μέχρι και σήμερα. Οι Ανδαλουσιάνοι δεν πέρασαν και λίγα τη φετινή σεζόν, μιας και εκεί που ήταν πριν λίγο διάστημα κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, η αλλαγή του προπονητή τους τόνωσε τη χαμένη αυτοπεποίθηση και τους έδωσε τα εφόδια για να παλέψουν μέχρι τέλους σε όλες τις διοργανώσεις. Χαρακτηριστική ήταν η ευκολία που ξεπερνούσαν τα ευρωπαϊκά εμπόδια, αποκλείοντας κατά σειρά τις Αϊντχόφεν, Φενέρμπαχτσε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, φτάνοντας έτσι στον τελικό όπου θα διεκδικήσουν το 7ο τρόπαιο της ιστορίας τους.

Μάλιστα η πορεία ξεκίνησε από τους ομίλους του Champions League, τερματίζοντας τρίτοι σε έναν δύσκολο και απαιτητικό όμιλο με αντιπάλους τις Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ που αντικατέστησε τον Χόρχε Σαμπάολι μπορεί να καυχιέται πως επί των ημερών του η ομάδα έκανε μια επική αντεπίθεση σε όλες τις πλευρές και μία αγωνιστική πριν το τέλος της La Liga βρίσκεται πίσω με έναν βαθμό διαφορά από την 7η Οσασούνα ενώ θα παίξει και ευρωπαϊκό τελικό. Μοναδική και σημαντική ταυτόχρονα απουσία, αυτή του Ακούνια ενώ αμφίβολος είναι και ο Φερνάντο.

Από την άλλη πλευρά η Ρόμα θα παίξει για δεύτερη διαδοχική χρονιά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά τον περσινό του νεοσύστατου Europa Conference League όπου κατακτώντας το τρόπαιο απέναντι στην Φέγενορντ, εξασφάλισε θέση στους ομίλους του Europa League. Οι «τζιαλορόσι» αν και τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από την Μπέτις, έδειξαν σταθερότητα ξεπερνώντας τα εμπόδια των Σάλτσμπουργκ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Φέγενορντ και Λεβερκούζεν και τώρα έχουν μπροστά τους την πρόκληση του τροπαίου.

Στο δε Καμπιονάτο, αν και βρέθηκε κατά καιρούς κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, κάτι τα ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά και η κερδισμένη έφεση της Γιουβέντους στην υπόθεση με τα οικονομικά του συλλόγου, την απομάκρυναν αρκετά από την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Αυτό σημαίνει πως σήμερα ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει ένα άγχος περισσότερο και θα πρέπει να βγάλει τους άσους από το μανίκι του όπως μας έχει δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν. Μεγάλος πονοκέφαλος για τον «Special One» είναι η απουσία του Πάολο Ντιμπάλα, ενός παίκτη που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην αλλαγή σκηνικού για την ομάδα του κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και ο οποίος παλεύει για να μπορέσει να βοηθήσει έστω και για λίγα λεπτά από τον πάγκο. Επίσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κάρσντροπ ενώ μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή θα περιμένει τους Πελεγκρίνι, Σπινατσόλα, Πατρίσιο και Μάτιτς που αν και είναι αμφίβολοι για να αγωνιστούν είναι ικανοί να σφίξουν τα δόντια για να δώσουν το παρών.

Δεδομένου λοιπόν ότι το ματς αυτό αναμένεται να είναι κλειστό και από τις δύο ομάδες που θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις στην σκακιέρα της τακτικής προτείνουμε την ισοπαλία με απόδοση 2.95 που βρίσκουμε στη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending