Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρόμα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Σεβίλλη – Ρόμα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Σεβίλλη – Ρόμα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Σεβίλλη – Ρόμα προγνωστικά

  • «Πούσκας Αρένα» (67.215), Βουδαπέστη.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Μοναδική συνάντηση των δύο ομάδων στο παρελθόν ήταν στη φάση των «16» της διοργάνωσης την σεζόν 2019-20, με την Σεβίλλη να επικρατεί με 2-0.
  • Ο απολογισμός της Σεβίλλης απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία είναι 7-4-5, ενώ αντίστοιχα η Ρόμα έχει απολογισμό 14-7-22 κόντρα σε ομάδες από την Ισπανία.
  • Η Σεβίλλη είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια απέναντι σε ιταλικές ομάδες, με τα δύο που διεξήχθησαν τη φετινή σεζόν κόντρα στη Γιουβέντους να λήγουν ισόπαλα. Η Ρόμα αντιμετώπισε δύο ισπανικές ομάδες φέτος (Μπέτις, Σοσιεδάδ) και είχε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Ρεπορτάζ Σεβίλλης

Δυσκολεύτηκε, αγχώθηκε αλλά στο τέλος έκανε το καθήκον της και έφτασε στον τελικό του Europa League για έβδομη φορά. Καλούνταν να κερδίσει εντός έδρας τη Γιουβέντους μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο και χρειάστηκε τη διαδικασία της παράτασης για να το πετύχει. Ο Βλάχοβιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 65ο λεπτό μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας δίνοντας σκορ πρόκρισης στη «μεγάλη κυρία», αλλά η απάντηση της Σεβίλλης ήρθε έξι λεπτά αργότερα με το φοβερό μακρινό σουτ του Σούσο. 1-1 το σκορ στο ενενηντάλεπτο και το παιχνίδι οδηγήθηκε στον έξτρα χρόνο, όπου η ισπανική ομάδα έκανε την ανατροπή με γκολ του Λαμέλα στο 95’. Το μυαλό όλων στην Ανδαλουσία είναι στον μεγάλο τελικό, όπως φαίνεται κι από τα αποτελέσματα της ομάδας του Μεντιλιμπάρ που ακολούθησαν για το πρωτάθλημα. Μετά τις ισοπαλίες με Μπέτις και Έλτσε, ήρθε η εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει τους Σεβιγιάνους στο -1 από την 7η θέση, αλλά με τις Οσασούνα, Μπιλμπάο, Χιρόνα και Βαγιεκάνο να έχουν το προβάδισμα για έξοδο στο Conference League.

Stat attack: Μετρά 6/6 κατακτήσεις σε τελικούς Europa League, με τις τέσσερις να έρχονται στην κανονική διάρκεια και τις δύο στα πέναλτι.

Απουσίες: Παραμένουν αμφίβολοι οι στόπερ Νιανζού και Μαρκάο, την στιγμή που ο Ακούνια είναι τιμωρημένος λόγω κόκκινης στον δεύτερο ημιτελικό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόνο – Νάβας, Μπαντέ, Γκουντέλι, Τέλες – Φερνάντο, Ράκιτιτς – Οκάμπος, Όλιβερ Τόρες, Χιλ – Εν Νεσίρι.

Σεβίλλη - Ρόμα προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Σεβίλλη - Ρόμα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ρόμα

Άντεξε για 90 λεπτά την ασφυκτική πίεση της Λεβερκούζεν και υπερασπίστηκε το 1-0 του πρώτου αγώνα για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Europa League. Με την συνήθη συνταγή του Μουρίνιο, παίζοντας άμυνα στη διάρκεια όλης της αναμέτρησης, η Ρόμα κράτησε το 0-0 και έφτασε να διεκδικεί ευρωπαϊκό τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Τα στατιστικά τα λένε όλα σχετικά με την υπεροχή των γηπεδούχων (23-1 τελικές, 72%-28% κατοχή), όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στο τέλος. Με την αφαίρεση δέκα βαθμών στη Γιουβέντους οι Ρωμαίοι μπορούν να νιώθουν ανακουφισμένοι ως προς την συμμετοχή τους στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Έχουν φτάσει τα επτά σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετά και την ήττα από τη Φιορεντίνα με 2-1. Μέχρι τα τελευταία λεπτά προηγούνταν με 1-0, όμως κατάφερε να χάσει το παιχνίδι δεχόμενη γκολ στο 85’ και στο 88’. Πάντως, με νίκη επί της Σπέτσια την τελευταία αγωνιστική θα εξασφαλίσει τουλάχιστον την έκτη θέση και την συμμετοχή στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Stat attack: Ο Μουρίνιο μετρά μόνο νίκες και στους πέντε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων που έχει βρεθεί (πλην Super Cup), με τις ομάδες του να κρατούν το μηδέν σε τέσσερις από αυτούς.

Απουσίες: Μοναδικές επιβεβαιωμένες απουσίες είναι αυτές των Κάρσντορπ και Κουμπουλά. Ο Ντιμπάλα, o Σπινατσόλα κι ο Πελεγκρίνι φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και θα είναι διαθέσιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πατρίσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Γιορέντε – Τσέλικ, Μάτιτς, Κριστάντε, Σπινατσόλα – Πελεγκρίνι, Ντιμπάλα – Έιμπραχαμ.

Σεβίλλη - Ρόμα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Η πολυνίκης του θεσμού Σεβίλλη αντιμετωπίζει μια ομάδα της οποίας ο προπονητής είναι «μάστερ» των ευρωπαϊκών τελικών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιο από τα δύο σερί θα σπάσει. Οι μπουκ δίνουν το μικρότερο δυνατό προβάδισμα στους Ισπανούς, που όντως υπερτερούν ποιοτικά. Είναι δύσκολο όμως να πάμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει καταφέρει με κάθε τρόπο να πάρει αυτό που θέλει στην Ευρώπη εδώ και δύο χρόνια. Δεδομένου του υψηλού ρυθμού στον οποίο αγωνίζεται η Σεβίλλη αλλά και της προσαρμοστικότητας της Ρόμα σε τέτοιες ομάδες, το 1.45-1.50 του under 2,5 είναι υπερβολικά χαμηλό. Εύκολα όμως το παιχνίδι μπορεί να «κολλήσει» και στα δύο γκολ, οπότε θα πάρουμε την επιλογή των 2-3 γκολ με απόδοση 2.00 στη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending