Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

“Τρέλα” στα Τρίκαλα για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟρεπορταζ)

 

Το τρόπαιο της “Ένωσης”… ταξίδεψε στην πόλη της δυτικής Θεσσαλίας το απόγευμα της Τρίτης (30/5), με εκατοντάδες “κιτρινόμαυρους” οπαδούς να το υποδέχονται δημιουργώντας πανικό!

Με θερμή υποδοχή, συνθήματα και καπνογόνα, δεκάδες φίλοι και φίλες της ΑΕΚ υποδέχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (30/5) το κύπελλο του πρωταθλήματος που κατέκτησε η “Ένωση”.

Στις 7 το απόγευμα ο τρικαλινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “κιτρινόμαυρων” τη δεκαετία του 1980, Βαγγέλης Παραπραστανίτης (Τζόνυ), ο πρωταθλητής ποδηλασίας με τα χρώματα του “Δικέφαλου”, επίσης τρικαλινός, Στέλιος Βάσκος και ο παλιός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα, πρόεδρος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Τρικάλων, Στέφανος Πιάζας, σήκωσαν το κύπελλο της σεζόν 2022-23 για το πρωτάθλημα Super League.

EUROKINISSI

Παρών ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς το κύπελλο φιλοξενείται στο Δημοτικό Ιστορικό Αθλητικό Μουσείο του Δήμου Τρικκαίων. Το κύπελλο έφτασε στα Τρίκαλα μετά την πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ, να ξεκινήσει μια διαδρομή ανά την Ελλάδα και δη στις πόλεις, όπου υπάρχει προσφυγικό στοιχείο. Υπενθυμίζεται ότι περίπου 3.000 Ελληνες από τη Μ. Ασία και περιοχές του Πόντου έφτασαν ως πρόσφυγες στα Τρίκαλα στα μέσα της δεκαετίας του 1920.

EUROKINISSI

Η υποδοχή ήταν άκρως ενθουσιώδης από τους φίλους της ΑΕΚ στα Τρίκαλα. Για πολλή ώρα με δεκάδες συνθήματα, καπνογόνα και εορταστική ατμόσφαιρα, οι φίλαθλοι έδειχναν τη χαρά τους για την κατάκτηση του νταμπλ.

EUROKINISSI

Eπόμενος σταθμός… Ζάκυνθος. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή (2/6) στις 20:00 το τρόπαιο θα εκτίθεται για τους φίλους της ΑΕΚ στο εστιατόριο “Ποπολάρος”, σε ειδική εκδήλωση για τους φίλους “Ένωσης”.//Λ.

EUROKINISSI
EUROKINISSI
EUROKINISSI
EUROKINISSI

Περισσότερα

Click to comment

Trending