Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Το όμορφο παραμύθι της Βουλιαγμένης συνεχίζεται!

 

Την επί διετία πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο, θα αντιμετωπίσει απόψε (1/6, 21:00, ΕΡΤ2) στον ημιτελικό του Final 8 του Champions League του πόλο ο ΝΟΒ στο Βελιγράδι.

Το όμορφο… παραμύθι που έφτιαξε η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς συνεχίζεται απόψε (1/6, 21:00, ΕΡΤ2) στο Βελιγράδι, όπου η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει την πολυνίκη του θεσμού και επί διετία κάτοχο του τροπαίου, Προ Ρέκο, στον ημιτελικό του Final-8 του Champions League του πόλο.

Οι παίκτες του ΝΟΒ πήγαν στη Σερβία με στόχο να χαρούν την συμμετοχή τους στην τελική φάση της διοργάνωσης και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πανηγύρισαν χθες (31/5) μία τεράστια νίκη επί της Μπρέσια. Τώρα, είναι η στιγμή να απολαύσουν την παρουσία τους ανάμεσα στους (πολύ) μεγάλους, χωρίς την παραμικρή πίεση. Απέναντι σε μία ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ, που έχει αναδειχθεί δέκα φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και ξεκινά κάθε χρονιά ως το μεγάλο φαβορί, ο ελληνικός σύλλογος δεν μπορεί παρά να έχει τον ρόλο της… Σταχτοπούτας και από ότι φαίνεται της πάει.

Η Βουλιαγμένη αντιμετώπισε την Προ Ρέκο και στη φάση των ομίλων της φετινής διοργάνωσης, γνωρίζοντας δύο ήττες. Έχασε 14-7 στην Ιταλία και 13-7 στη Βάρη.

Σαφώς πιο… ανοιχτός είναι ο έτερος ημιτελικός του Final-8, που θα γίνει στις 18:00 ανάμεσα στη Νόβι Μπέογκραντ των Άγγελου Βλαχόπουλου και Δημήτρη Σκουμπάκη και την Μπαρτσελονέτα. Οι Σέρβοι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και παίκτες παγκόσμιας κλάσης, προέρχονται από τη σημαντική πρόκριση επί του Ολυμπιακού και θέλουν να δώσουν το “παρών” για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό. Οι Καταλανοί όμως, είναι η σταθερότερη ομάδα της φετινής διοργάνωσης, με 14 νίκες σε 15 αγώνες, έχουν μεγάλη ομοιογένεια, παίζουν εξαιρετική άμυνα και διαθέτουν έναν σταρ (Φελίπε Περόνε), που μοιάζει αποφασισμένος να τους οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης, για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.

Νωρίτερα (16:30, ΕΡΤ2), ο απογοητευμένος από τον αποκλεισμό Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 απέναντι στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, με την προσοχή των “ερυθρολεύκων” να έχει ήδη στραφεί στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Το σημερινό πρόγραμμα του Final-8 στο Βελιγράδι:

Πέμπτη 1 Ιουνίου

Ημιτελικοί

18:00 Μπαρτσελονέτα – Νόβι Μπέογκραντ (EΡT SPORTS)

21:00 Βουλιαγμένη – Προ Ρέκο (ΕΡΤ2)

Αγώνες Κατάταξης

16:30 Γιουγκ Ντουμπρόβνικ – Ολυμπιακός (ΕΡΤ2)

19:30 Μπρέσια – Φερεντσβάρος

Περισσότερα

Click to comment

Trending