Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αμβούργο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Στουτγκάρδη – Αμβούργο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Στουτγκάρδη – Αμβούργο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Στουτγκάρδη – Αμβούργο προγνωστικά

  • «Μερσέντες-Μπενζ Αρένα» (60.441), Στουτγκάρδη.
  • Διαιτητής: Τομπίας Βελτζ
  • Στις τελευταίες έντεκα συναντήσεις τους η Στουτγκάρδη έχει το προβάδισμα με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες (τελευταίο ματς την σεζόν 2019-20).
  • Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία έχει η Στουτγκάρδη στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς με το Αμβούργο.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν οκτώ σερί goal/goal σε μεταξύ τους ματς.
  • Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας δεν χάνει στον πρώτο αγώνα μπαράζ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ρεπορτάζ Στουτγκάρδης

Ενώ είχε φέρει τον εαυτό της σε εξαιρετική θέση με το 4-1 στην έδρα της Μάιντζ την προτελευταία αγωνιστική, η Στουτγκάρδη έκλεισε την σεζόν στην Bundesliga με τον χειρότερο τρόπο. Χρειαζόταν τη νίκη επί της αδιάφορης Χόφενχαϊμ για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, όμως δεν τα κατάφερε. Όπως ήταν λογικό είχε την απόλυτη κυριαρχία αλλά και πλήθος ευκαιριών στη διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Μπεμπού στο 75’ και «πάγωσαν» τη «Μερσέντες-Μπενζ Αρένα». Για καλή τους τύχη οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση πέντε λεπτά αργότερα με τον Τομάς. Αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετό για να τους οδηγήσει στην ανατροπή με αποτέλεσμα η Στουτγκάρδη να τερματίσει τη χρονιά στους 33 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Άουγκσμπουργκ.

Stat attack: Μετρά εννιά συνεχόμενα goal/goal σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Ζαγκαντού και Καστανάρας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μπρέντλοφ – Μαυροπάνος, Άντον, Ίτο – Βάγκνομαν, Καράζορ, Έντο, Σόσα – Σίλας, Φιούριχ, Γκιρασί.

Στουτγκάρδη - Αμβούργο προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Στουτγκάρδη - Αμβούργο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Αμβούργου

Το Αμβούργο έκανε το καθήκον του και πήρε τη νίκη στην έδρα της Σαντχάουζεν, όμως αυτό δεν αποδείχτηκε ικανό να δώσει την απευθείας άνοδο στην Bundesliga. Ο Ντόμπε στο 3’ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας. Πέρα από το τρίποντο στο δικό του παιχνίδι, το Αμβούργο χρειαζόταν και απώλεια βαθμών της Χάιντεχαϊμ που προηγούνταν με δύο βαθμούς διαφορά και βρισκόταν στη δεύτερη θέση. Η Χάιντεχαϊμ αγωνιζόταν στην έδρα της προτελευταίας Ρέγκενμσμπουργκ και μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 57’. Ένα λεπτό μείωσε σε 2-1 και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις πέτυχε την ολική ανατροπή, εξασφαλίζοντας την άνοδο στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων! Ψυχρολουσία για την ομάδα του Βάλτερ, η οποία για άλλη μια φορά έφτασε στην πηγή αλλά… δεν ήπιε νερό.

Stat attack: Το Αμβούργο απέφυγε την ήττα και στα τρία εκτός έδρας ματς μπαράζ της ιστορίας του.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός ο τραυματίας Κάτερμπαχ κι ο τιμωρημένος (για ντόπινγκ) Βούσκοβιτς. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μπένες, αλλά πιο πιθανό μοιάζει να είναι έτοιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χόιερ Φερνάντες – Χάιερ, Ντάβιντ, Σόνλαου, Μούχαϊμ – Ράις, Μέφερτ, Μπένες – Κονιγκσόρφερ, Ντομπέ, Γκλάτζελ.

Στουτγκάρδη - Αμβούργο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Όπως είναι λογικό, η Στουτγκάρδη παρουσιάζεται ως δυνατό φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση. Ποιοτικά το Αμβούργο δεν απέχει πολύ από την Bundesliga αλλά θα έχει δύσκολο έργο σε αυτή την σειρά αγώνων. Κι αυτό γιατί τους τελευταίους δύο μήνες οι Σουηβοί έχουν κάνει κάποια σπουδαία αποτελέσματα για να σωθούν, άσχετα που στις λεπτομέρειες δεν τα κατάφεραν. Αξίζει λοιπόν η στήριξη στην έδρα, σε συνδυασμό με το αμφίτερμα που και οι δύο ομάδες επιβεβαιώνουν συχνά. Επιλογή μας το 1Χ & goal/goal με απόδοση 1.99 στη WinMasters.

Περισσότερα

Click to comment

Trending