Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δεύτερος γύρος στο Roland Garros έως 4.60! #Bilias1974

προγνωστικά τένις

Δεύτερος γύρος στο Roland Garros και ο #bilias1974 έχει διάφορες επιλογές στα σημερινά προγνωστικά τένις

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Ίσα βάρκα ίσα νερά πήγε η πρώτη μας στήλη στο ξεκίνημα του Roland Garros μιας και πετύχαμε 2 στις 5 επιλογές με (πολύ οριακό) κέρδος. Πλέον είμαστε στο δεύτερο γύρο από όπου θα δούμε τις στοιχηματικές μας επιλογές στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί – Άλεξ ντε Μινορ

Αγώνας δεύτερου γύρου λοιπόν μεταξύ του Αργεντίνου Ετσεβερί νο. 49 στον κόσμο και του Αυστραλού Ντε Μινόρ ο οποίος βρίσκεται στο νο19. Ο Ετσεβερί διανύει αρκετά καλή χρονιά και ως κλασσικός Λατινοαμερικάνος τενίστας αρέσκεται στο παιχνίδι στην χωμάτινη επιφάνεια. Έχει ρεκόρ φέτος 19-10 έχοντας φτάσει και στο τελικό του ATP250 στο Χιούστον ενώ είχε καλές παρουσίες και στα πρόσφατα MASTERS 1000 χωμάτινα τουρνουά. Ο Ντε Μινόρ από την άλλη δεν έχει κάνει και την καλύτερη χωμάτινη σεζόν όπως αποδεικνύει το μέτριο 4-4 που έχει να επιδείξει. Οι στοιχηματικές έχουν ως φαβορί τον Αυστραλό ίσως λόγω της ανώτερης θέσης του στην παγκόσμια κατάταξή ή λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας που έχει σε Grand Slams αγώνες. Η αξία όμως κατά την εκτίμηση μας είναι στην νίκη του καλύτερου στο χώμα Αργεντίνου Ετσεβερί και θα πάμε με αυτήν την επιλογή σε απόδοση 2.10 όπως την βρίσκουμε στην Stoiximan.

Ασλάν Καράτσεφ – Φράνσις Τιαφό

Για την δεύτερη μας επιλογή στα προγνωστικά τένις θα κινηθούμε σε δυάδα με επιλογή και από τον παραπάνω αγώνα αλλά και από τον αγώνα του Ρώσου Καράτσεφ με τον Αμερικανό Τιαφό. O Ρώσος που προέρχεται από τα προκριματικά δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον τενίστα που εξέπληξε τον κόσμο φτάνοντας ως τα ημιτελικά του Australian Open το 2021. Ο Τιαφό από την άλλη είναι σταθερά στις παρυφές του τοπ10 και δείχνει ότι έχει το παιχνίδι ανεξαρτήτως επιφάνειας να διεκδικήσει Grand Slam τίτλο τα επόμενα χρόνια. Πολλές πιθανότητες να δούμε πολλά games όπως έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια σε αυτό το τουρνουά και αυτό θα επιλέξουμε με over 36.5 games στο 1.70 το οποίο θα συνδυάσουμε και με handicap 3.5 games στον Ετσεβερί στο 1.60 και σε επιλογές που βρίσκουμε στην Winmasters.

Άρθουρ Ρίντερνεχ – Τέιλορ Φριτζ

Τέλος θα κινηθούμε και πάλι σε πιο ρισκαδόρικη επιλογή με μικρότερη επένδυση όπως είναι το λογικό. Στον αγώνα δύο καλών σέρβερ ο Γάλλος Ρίντερνεχ δίνεται με διαφορά ως αουτσάιντερ έναντι του Αμερικανού Φριτζ. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί όντως ο Αμερικανός έχει +10 άσους σε αρκετά από τα τελευταία του παιχνίδια επικρατώντας συνήθως σε αυτή την στατιστική κατηγορία των πρόσφατων αντιπάλων του. Ο Ρίντερνεχ όμως είναι ο καλύτερος σέρβερ που έχει αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα και λογικά με την υποστήριξη του ένθερμου γαλλικού κοινού μπορεί να πετύχει περισσότερους άσους. Η απόδοση του να κάνει περισσότερους άσους ο Ρίντερνεχ είναι στο υψηλότατο 4.60 στην Stoiximan και αξίζει της επένδυσής μας.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
12:00

Τόμας Μάρτιν Ετσέβερι – Άλεξ Ντε Μινάρ

1

2.10
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
12:00

Τόμας Μάρτιν Ετσέβερι – Άλεξ Ντε Μινάρ

Ετσεβερί +3.5 games

1.60
14:30

Ασλάν Καράτσεφ – Φράνσις Τιαφόε

Over 36,5 games

1.70
BET: 15 units
Μονό
16:30

Άρθουρ Ρίντερνεχτ – Τέιλορ Φριτζ

Περισσότεροι άσοι: Άρθουρ Ρίντερνεχτ

4.60
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending