Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάχες-φωτιά στην Ολλανδία έως 2.25 #Bats

προγνωστικά

Τα πλέι-οφ της Eredivisie για το Conference League μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» του #Bats, με δύο επιλογές να ξεχωρίζουν.

Παρότι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα… φτωχαίνει καθώς μπαίνουμε στον Ιούνιο, τα προγνωστικά μας δε λείπουν με σημεία σε ελκυστικές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Χέρενφεν – Τβέντε

Πρώτος από τους δύο «ημιτελικούς» για την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Conference League είναι αυτός ανάμεσα σε Χέρενφεν και Τβέντε. Αμφότερες όχι μόνο είχαν εξασφαλίσει τη θέση τους στην οκτάδα, αλλά με οποιοδήποτε αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική δε θα άλλαζε η θέση τους στη βαθμολογία. Παρ’ όλα αυτά και οι δύο νίκησαν και τερμάτισαν όγδοη και πέμπτη αντίστοιχα. Η Χέρενφεν επικράτησε με 2-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, ενώ η Τβέντε υπέταξε τον Άγιαξ με σκορ 3-1.

Ποιοτικά η Τβέντε βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο από την αντίπαλό της και δίκαια θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης. Έχουμε μια επιφύλαξη για το διπλό λόγω της έδρας και της καλής εικόνας της Χέρενφεν τον τελευταίο καιρό, αν και οι φιλοξενούμενοι είναι ίσως η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος από πλευράς φόρμας. Τέσσερις σερί νίκες μετρούν, ενώ και στα πέντε τελευταία ματς έχουν βάλει από 3+ γκολ. Άσχετα με το αν θα καταφέρει να πάρει προβάδισμα στην σειρά η Τβέντε, το να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ αξίζει το ποντάρισμά μας στο 1.91 της Betshop.

Ουτρέχτη – Σπάρτα Ρότερνταμ

Στο έτερο και πιο ανταγωμιστικό ζευγάρι, η Ουτρέχτη υποδέχεται την Σπάρτα Ρότερνταμ. Συνολικά η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε καλύτερη σεζόν και τερμάτισε στην έκτη θέση, μία πάνω από την σημερινή της αντίπαλο. Ωστόσο, η φόρμα της Ουτρέχτης είναι εξαιρετική, αφού στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της να μόνα παιχνίδια που δεν κέρδισε είναι στην έδρα του Άγιαξ και της Φέγενορντ.

Η ομάδα του Σιλμπερμπάουερ έχει αρχίσει και πάλι να χτίζει ένα φρούριο μετά τη νίκη με 3-2 επί της Έμεν, η οποία ήταν η τρίτη διαδοχική στην έδρα της. Από την άλλη, η Σπάρτα προέρχεται από δύο εντυπωσιακές νίκες (4-1 την Καμπούρ εντός, 5-0 την Γκρόνινγκεν εκτός). Στερείται, ωστόσο, σταθερότητας και γι’ αυτό αξίζει να θεωρείται αουτσάιντερ. Το 1.85 του άσου αποτελεί καλή απόδοση, εμείς όμως ανεβάζουμε τον πήχη με τον άσο και over 1,5 στο 2.25 της Novibet.

Μονό
19:45

Χέρενφεν – Τβέντε

Τβέντε over 1,5

1.91
BET: 10 units
Combo
22:00

Ουτρέχτη – Σπάρτα Ρότερνταμ

1 & over 1,5

2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending