Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Έντονη μεταγραφολογία τις τελευταίες ώρες…

Τρουιγιέ, Μωραΐτης και Καραγιάννης στο προσκήνιο για τον Βόλο

Είναι γνωστό πως ο Βόλος θα κινηθεί δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν βγει στον… αέρα!

Το ρόστερ του Βόλου έχει ελλείψεις και οι άνθρωποι της κυανέρυθρης ΠΑΕ που τρέχουν τα θέματα, είναι πλέον στις τελικές επαφές και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Στην πιάτσα έχουν ήδη ακουστεί κάποια ονόματα που κάνουν “κλικ” στον Βόλο, ένα απ΄ αυτά ο 22χρονος Γάλλος χαφ Αλέξις Τρουιγιέ, που ανήκει στον Παναθηναϊκό και που στάθηκε υπερβολικά άτυχος, αφού στην  πρώτη του συμμετοχή είχε τον σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι της Λαμίας.

Από τότε φυσικά δεν αγωνίστηκε ξανά, έχει αποθεραπευτεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός στην Βολιώτικη ομάδα.

Επίσης πάντα υπάρχει το όνομα του 23χρονου Κύπριου ακραίου οπισθοφύλακα Κωνσταντίνου Καραγιάννη, που αγωνίζεται στον Ακρίτα Χλόρακα της Κύπρου.

Μάλιστα από την Κύπρο κάνουν λόγο για “κλεισμένη” την μεταγραφή του στην ομάδα του Βόλου!

Τέλος άλλο ένα όνομα που πρόσφατα βγήκε στην επιφάνεια, είναι αυτό του Παναγιώτη Μωραΐτη.

Ποιος είναι ο Μωραΐτης;

Από τις… αποκαλύψεις της φετινής Super League 2, καθώς ο 26χρονος επιθετικός που επαναπατρίσθηκε το περασμένο καλοκαίρι για τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχει μέχρι στιγμής σημειώσει 16 γκολ σε 24 εμφανίσεις του στην κατηγορία.

Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν για δύο σεζόν στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου και ισάριθμες στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα της Βοσνίας, όπου μάλιστα και με τις δύο ομάδες κατέκτησε το πρωτάθλημα!

Πάντως στην Super League 1  δεν έχει αγωνιστεί και αν έρθει στον Βόλο, θα παίξει για πρώτη φορά…

moraitis

 

Trending