Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τίτλοι τέλους στην Γαλλία έως 10.00 #Mertzanidis

προγνωστικά

Προγνωστικά με δυνατές δυάδες και αρκετά ειδικά από την Γαλλία και την γειτονική Τουρκία έχει ο #Mertzanidis

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, αρκετά πρωταθλήματα τελειώσανε με αποτέλεσμα να μην έχουμε τόσες πολλές στήλες. Σήμερα πέφτουν τίτλοι τέλους και στην Γαλλία ενώ αρκετές ιταλικές τελειώνουν τις φετινές υποχρεώσεις τους. Την προηγούμενη εβδομάδα οι Γερμανοί μας αφήσανε πικρία αφού δεν είχαμε αρκετά γκολ ενώ το πρωτάθλημα κατέληξε στα χέρια της Μπάγερν Μονάχου. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα υποδεχτεί στο «Παρκ ντε Πρενς» την Κλερμόν. Πανηγυρίσανε το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα θα έχουν πιο ελεύθερα πόδια άρα αναμένονται γκολ και θέαμα. Τελευταία αγωνιστική για τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το Παρίσι, με Αλ Χιλάλ και Μπαρτσελόνα να είναι οι πιο καυτές ομάδες που παίζουν γύρω από το όνομα του Αργεντίνου σταρ. Ο Εμπαπέ βρίσκεται στην πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ αλλά με διαφορά ενός γκολ. Πιστεύω πως σήμερα θα κλειδώσει την πρώτη θέση και θα δούμε γκολ από τον Γάλλο φορ ενώ αναμένω να δω και ασίστ από τον Λίο.

  • Συνεχίζουμε στο ματς της Λιλ αφού κοντράρεται στην αδιάφορη και μαθηματικά πεσμένη Τρουά. Η τελευταία νίκη που έκανε η Τρουά ήταν την δεύτερη μέρα του Ιανουαρίου. Η Λιλ καίγεται για την νίκη άρα δεν αναμένεται ροτέισον. Ο Ντέιβιντ είναι τρίτος στον πίνακα των σκόρερ και σήμερα έχει την ευκαιρία να απειλήσει αφού ο αντίπαλος είναι κατώτερος.

  • Μένουμε στη Γαλλία αφού η Ναντ παίζει αρκετά σημαντικό αγώνα, μιας και βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού με αποτέλεσμα το μέλλον της να μην είναι μόνο στο χέρι της. Η Οσέρ βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά και θα χρειαστεί μόνο την νίκη απέναντι στην Λανς αφού στην ισοβαθμία η Ναντ έχει το προβάδισμα. Όλα αυτά τα σενάρια έχουν σημασία μόνο αν η Ναντ κάνει αυτό που πρέπει κόντρα στην ουραγό τους πρωταθλήματος. Επιλέγουμε την νίκη της Ναντ με δύο γκολ τουλάχιστον.

  • Στο Βέλγιο έχουμε και εκεί τελευταία αγωνιστική με το γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ να είναι παντελώς αδιάφορο. Σερκλ Μπριζ και Βέστερλο θα αναμετρηθούν και περιμένω να δω αρκετά μεγάλο σκορ αφού στην προηγούμενη αναμέτρησή τους ήρθανε 3-5!

  • Στην γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα στο Κόνια, η Κόνιασπορ θα αντιμετωπίσει την Φετίχ Καραγκουμρούκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι πραγματικά η φετινή χαρά μας αφού σε 34 παιχνίδια μετράνε σύνολο 133 γκολ δηλαδή κάπου κοντά στα τέσσερα γκολ ανά παιχνίδι. Μαθηματικά αδιάφορες και οι δύο ομάδες άρα περιμένω και εδώ μεγάλο σκορ.

  • Στην Κωνσταντινούπολη η Κασίμπασα θα υποδεχτεί την Μπεσίκτας. Άργησαν να βρουν ρυθμό και οι δύο ομάδες αλλά η Κασίμπασα κατάφερε και πέτυχε τον στόχο της που δεν ήταν άλλος από την σωτηρία ενώ η Μπεσίκτας έμεινε στην τρίτη θέση πίσω από Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ. Σε άνοδο οι γηπεδούχοι για αυτό θα πάω με τα γκολ και όχι με κάποιο σημείο ενώ θα πάρω και το ένα γκολ του αρκετά φορμαρισμένου Αμπουμπακάρ που μετράει σε 14 παιχνίδια δώδεκα γκολ.

  • Τέλος κλείνουμε με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ουμρανιγιέσπορ και Γκιρεσούνσπορ. Ίσως είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Τουρκία αφού είναι και οι δύο ομάδες στις τελευταίες θέσεις. Αν και πιστεύω θα δούμε αρκετά γκολ θα πάω με τον πρώτο σκόρερ των γηπεδούχων, τον Ναγίρ ο οποίος μετράει 17 γκολ φέτος.

Δυάδα απόδοσης 2.20
16:00

Κόνιασπορ – Φετίχ Καραγκουμρούκ

Over 2,5

1.47
19:00

Κασίμπασα – Μπεσίκτας

Over 2,5

1.50
BET: 50 units
Ειδικό αγωνιστικής
16:00

Τουρκία – Σούπερ Λιγκ (03/06)

Όλοι οι αγώνες over 1,5

2.85
BET: 35 units
Ειδικό αγωνιστικής
16:00

Τουρκία – Σούπερ Λιγκ (03/06)

Πρώτο γκολ πριν το 7΄

1.80
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 3.80
19:00

Κασίμπασα – Μπεσίκτας

Γκολ Αμπουμπακάρ

1.90
19:00

Ουμρανιγιέσπορ – Γκιρεσούνσπορ

Γκολ Ναγίρ

2.00
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.26
21:30

Σερκλ Μπριζ – Βέστερλο

Over 2,5

1.46
22:00

Ναντ – Ανζέ

1 & over 1,5

1.55
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν

Γκολ Εμπαπέ

1.50
22:00

Τρουά – Λιλ

Γκολ Ντέιβιντ

1.55
BET: 30 units
Ειδικό
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν

Ασίστ Μέσι

3.00
BET: 30 units
Fun bet
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν

2+ ασίστ Μέσι

10.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending