Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τελικοί κυπέλλων και πρωταθλημάτων στο 2.55 #Bats

Τέσσερις προτάσεις περιλαμβάνονται στην σημερινή στήλη του #Bats με σημεία που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στους τελικούς του FA Cup και του DFB Pokal, καθώς και στην τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 για τα προγνωστικά του Σαββάτου.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ξεκινάμε με το ματς της ημέρας κι ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς στο Νησί. Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούονται στο «Γουέμπλεϊ» με φόντο την κατάκτηση του FA Cup, ενός τροπαίου που για τους Άγγλους είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό κύπελλο. Καθεμία από τις δύο ομάδες έχει αρκετά σημαντικούς λόγους να θέλει να το σηκώσει. Η Σίτι, ούσα πρωταθλήτρια, επιθυμεί να πετύχει το νταμπλ και να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του δεύτερου τρεμπλ στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ με νίκη επί της υπερομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα θα κλείσει ιδανικά μια ήδη καλή σεζόν και θα μειώσει τη διαφορά από την πολυνίκη του θεσμού Άρσεναλ στο ένα κύπελλο.

Ασφαλώς οι «πολίτες» έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και αποτελούν ισχυρό φαβορί. Διαθέτουν φρέσκους βασικούς, είναι σχεδόν πλήρεις και μοιάζουν αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία. Στα καλά τους δεν μπορεί κανείς να τους ματσάρει και κάτι τέτοιο περιμένουμε απόψε, όσο σκληροτράχηλη ομάδα κι αν έχει αποδειχτεί η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ. Πολλά ενδιαφέροντα σημεία υπάρχουν γύρω από την ανωτερότητα της Σίτι, εμείς θα πάμε με το να βρεθεί κάποια στιγμή το σκορ στο 2-0, με απόδοση 2.50 στη Novibet.

Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Συνεχίζουμε με τελικούς κυπέλλων και πηγαίνουμε στη Γερμανία. Εκεί λείπουν τα μεγάλα ονόματα των Μπάγερν και Ντόρτμουντ, με τη Λειψία να αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η κυπελλούχος Λειψία καλείται να υπερασπιστεί το ένα και μοναδικό τρόπαιο που έχει κερδίσει στην σύντομη ιστορία της, κόντρα σε μια ομάδα που εδώ και δύο σεζόν με τον Γκλάσνερ δείχνει πως είναι πολύ δυνατή στις νοκ-άουτ διοργανώσεις. Πέρσι οι «αετοί» κατέκτησαν το Europa League, θα μπορέσουν να τελειώσουν και τη φετινή σεζόν με ένα τρόπαιο.

Σωστά μοιρασμένες οι αποδόσεις όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, με τους «ταύρους» να χρίζονται φαβορί. Τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά φορμαρισμένοι καθώς μετρούν έξι σερί νίκες και εννιά στα τελευταία δέκα ματς. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται κι η Άιντραχτ, που με τη νίκη με 2-1 επί της Φράιμπουργκ εξασφάλισε την συμμετοχή της στην Ευρώπη και για την επόμενη σεζόν. Με κατάκτηση μάλιστα θα «ανέβει» και μια διοργάνωση, πηγαίνοντας από το Conference στο Europa League.

Όλα μας προϊδεάζουν για ένα δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που θέλουν να αποδείξουν πολλά. Κάτι που γνωρίζουμε για τους δύο προπονητές είναι ότι δε θυσιάζουν σχεδόν ποτέ το επιθετικό πλάνο τους και το ψηλό πρέσινγκ, ούτε καν σε παιχνίδια τέτοιας σημασίας και δυσκολίας. Επομένως είναι λογικό να κινηθούμε σε κάποια επιλογή στα γκολ, και μάλιστα δύο. Πρώτον το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.02 στη WinMasters συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Δεύτερον, με μια μεγαλύτερη δόση ρίσκου θα πάμε και στο over 1,5 ημιχρόνου που πληρώνει 2.55 στη Novibet.

Προγνωστικά: Μπρεστ – Ρεν

Κλείνουμε με μια αναμέτρηση από την τελευταία αγωνιστική της Ligue 1. Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπρεστ ταιριάζει κάπως με τα προαναφερθέντα για τη Ρεν, καθώς έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Η ομάδα του Μπρούνο Ζενέσιο πήρε τεράστια νίκη επί της Μονακό με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική με αποτέλεσμα όχι μόνο να την φτάσει στους 65 βαθμούς, αλλά να την προσπεράσει και στην ισοβαθμία. Πλέον κατέχει την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Conference League και θα χρειαστεί ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τους Μονεγάσκους για να τη διατηρήσει. Ωστόσο, η τέταρτη Λιλ προηγείται για έναν μόλις βαθμό, οπότε στο μυαλό όλων στη Ρεν βρίσκεται το Europa League, αν φυσικά έρθει κάποιο δώρο.

Αν και αδιάφορη, η Μπρεστ θα αποτελέσει πολύ σκληρό καρύδι. Έχει εξασφαλίσει εδώ και αρκετά ματς την παραμονή της και τον τελευταίο έχει φόρμα εφάμιλλη ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Απολογισμός 6-3-1 στα τελευταία δέκα ματς με πιο πρόσφατο το σπουδαίο διπλό με 2-1 επί της Μαρσέιγ. Έχει κάθε λόγο να θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να κλείσει την σεζόν με νίκη, όσο κι αν δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Παρουσιάζει μάλιστα φοβερή συνέπεια στο σκοράρισμα, καθώς έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ σε 13 από τα τελευταία 14 παιχνίδια της. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ανάγκη των «ρενέ» για τους τρεις βαθμούς της νίκης μας οδηγούν στην επιλογή του goal/goal & over 2,5, με την Betshop να την προσφέρει σε απόδοση 2.10.

Περισσότερα

Click to comment

Trending