Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τριάδα φωτιά μέχρι 33.50 #Dogass

Προγνωστικά MLB

Προγνωστικά MLB: Μετά τη χθεσινή εξαιρετική στήλη του, ο #Dogass επιστρέφει με επιλογές που φτάνουν το 33.50

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Καλησπέρα σε όλους. Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες καθώς, οι Μάρλινς και Ρόκις πέρασαν με χαρακτηριστική άνεση. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις στα προγνωστικά MLB.

Κάρντιναλς και Άστρος χτίζουν σερί

Θα ξεκινήσουμε με μία δυάδα που μου αρέσει πολύ. Πρώτη αναμέτρηση είναι αυτή των Κάρντιναλς στην έδρα των Πάιρετς. Η ομάδα του Πίτσμπουργκ ξεκινάει με το Ορτίθ ο οποίος, είναι κακός στις τελευταίες αναμετρήσεις. Το θέμα με τον Ορτίθ είναι ότι δίνει περίπου 3 run αλλά, με 2 home run μ.ο.. Όταν δίνει κάποιος 2 home run σημαίνει ότι η αντίπαλη ομάδα θα σκοράρει από 2 έως 8 run!! Οι batter των Κάρντιναλς έχουν πάνω από 12 hit. Ακόμη και χθες που έχασαν είχαν 5 run με 13 hit! Σήμερα περιμένω καλύτερο επιθετικά παιχνίδι, οπότε είναι άκρως ελκυστικό το 1.70 του διπλού. 

Η δεύτερη αναμέτρηση είναι αυτή των Άστρος με τους Έιντζελς. Οι Έιντζελς θα ξεκινήσουν με τον Σαντοβάλ, που το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται. Πριν πέντε μέρες έδωσε 2 hone run και 5 run συνολικά. Στο προ-προηγούμενο έδωσε 4 run και μοιραία αντικαταστάθηκε στα μισά του 4ου inning. Οι Άστρος διαθέτουν εξαιρετικό οπλοστάσιο και αν ο Σαντοβάλ δεν είναι ξανά καλός, θα προηγηθούν με μεγάλη διαφορά. Εκεί θα ποντάρουμε εμείς και θα πάρουμε τη νίκη της ομάδας του Χιούστον. Ακόμη θα πάρουμε το να κάνουν home run οι δύο πιο επιθετικοί παίκτες της κατηγορίας, Μπρέγκμαν και Οχτάνι. 

Έτοιμοι για να καταγράψουν νίκη στη σειρά

Οι Μάρλινς μας δικαίωσαν χθες με μία επαγγελματική νίκη απέναντι στους Αθλέτικς. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα αφού, στο ανάχωμα θα ξεκινήσει ο Μεντίνα. Από πλευράς Μαϊάμι , θα ξεκινήσει ο Εούρι Πέρεζ που είναι εξαιρετικός το τελευταίο διάστημα. Έτσι θα πάρουμε τον άσσο με χάντικαπ -1,5 με τη λογική ότι η αναμέτρηση θα εξελιχθεί όπως τα ξημερώματα.

Δυάδα απόδοσης 2.67
23:05

Πάιρετς – Κάρντιναλς

2

1.70
23:10

Άστρος – Έιντζελς

1

1.57
BET: 35 units
Μονό
23:10

Μάρλινς – Αθλέτικς

1 (-1,5)

2.07
BET: 15 units
Combo
23:10

Άστρος – Έιντζελς

Μπρέγκμαν over 0,5 home run & Οχτάνι over 0,5 home run

33.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending