Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Βαθιά ανάσα για την Βέροια (video)

 

Τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη μάχη της παραμονής πήρε η “Βασίλισσα του Βορρά”, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 1:0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ένα γκολ πολύ νωρίς έκρινε την αναμέτρηση στην Βέροια, όπου η ομώνυμη ομάδα πανηγύρισε ένα αρκετά σημαντικό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει την παραμονή της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και την επόμενη σεζόν.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό στο ξεκίνημά του και η πρώτη ευκαιρία ήρθε με τη συμπλήρωση μόλις ενός λεπτού, ωστόσο η κοντινή κεφαλιά του Σκόνδρα, πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Παρ’ όλα αυτά, το γκολ δεν άργησε να έρθει, όμως αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η Βέροια. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 4’ πήραν το προβάδισμα, με τον Γιουκούδη να εκμεταλλεύεται κάποιες κόντρες που έγιναν μέσα στην περιοχή και με σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα για το 1:0. Λίγο μετά, οι Καρδιτσιώτες έφθασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Βερνάρδος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 8’ και με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αναμενόμενα ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν τον έλεγχο, αλλά να μην μπορούν να φανούν ανάλογα απειλητικοί και εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια. Κάπως έτσι το ημίχρονο τελείωσε, χωρίς να αλλάξει κάτι.

Αντίθετα, η έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ήταν ανάλογη με εκείνη του πρώτου και την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη να απειλεί αρκετά νωρίς με τον Βερνάρδο, ο οποίος βγήκε από τα πλάγια σε θέση τετ-α-ετ, ωστόσο το τελείωμά του ήταν άστοχο, χάνοντας μία καλή στιγμή να φέρει το ματς στα ίσα. Η Βέροια από νωρίς προσπάθησε να κάνει διαχείριση και άντεξε στη πίεση των “κιτρινόμαυρων” που συνέχισαν να σπαταλούν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ο Μπάλλας απείλησε στο 69’ με κεφαλιά, την οποία απομάκρυνε σε κόρνερ ο Βενετικίδης. Όμως η μεγάλη φάση ήρθε στο 82’, όταν ο Ελιβέλτο έγινε κάτοχος της μπάλας, έπειτα από σουτ του Κοζορώνη, αλλά το κοντινό πλασέ του Βραζιλιάνου πήγε πάνω στον τερματοφύλακα και κάπως έτσι το 1:0 στην Ημαθία έμεινε μέχρι το τέλος.//Mπ.

Βέροια (Καρύδας): Βενετικίδης, Μουχάλης (78′ Ζιώγας), Ντουμάνης, Ισαακίδης, Περδίκης (55′ λ.τ Γιαγτζίδης), Μασούρας, Μπλέτσας, Ελευθεριάδης, Μπαϊντού (70′ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπουόλι (55′ Μπελεβώνης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος (54′ Γιάκος), Κοζορώνης, Σκόνδρας, Γκόλιας (77′ Μπάτροβιτς), Λαγός, Σταμόπουλος, Μπάλλας, Πολίτης, Ελιβέλτο, Βερνάρδος (54′ Αθανασιάδης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής της Super League 2:

Βόρειος Όμιλος

Τετάρτη 31 Μαΐου 

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Β’ 0:0

Σάββατο 3 Ιουνίου

Ηρακλής – Νίκη Βόλου 1:1
Παναθηναϊκός Β’ – Ηρακλής Λάρισας 3:1

Κυριακή 4 Ιουνίου

ΑΕΛ – Απόλλων Πόντου 1:0
Βέροια – Αναγέννηση Καρδίτσας 1:0

Δευτέρα 5 Ιουνίου 

17:00 Μακεδονικός – Διαγόρας Ρόδου

Ρεπό: Θεσπρωτός

Νότιος Όμιλος

Παρασκευή 2 Ιουνίου

Καλαμάτα – ΟΦ Ιεράπετρας 3:0
Χανιά – ΑΕΚ Β’ 1:1

Σάββατο 3 Ιουνίου

Απόλλων Σμύρνης – Προοδευτική 2:0

Κυριακή 4 Ιουνίου

Αιγάλεω – ΠΑΟ Ρουφ 2:1
Επισκοπή – Κηφισιά 1:5
Ηλιούπολη – Athens Kallithea 1:0

Ρεπό: Ολυμπιακός Β’

Δείτε τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Super League 2 εδώ.//ΜΠ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending