Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καρέ επιλογών στο Roland Garros #Bilias1974

Προγνωστικά τένις

Τέσσερις δυνατές επιλογές ένα βήμα πριν τα προημιτελικά, έχει ο #Βilias1974 στα σημερινά προγνωστικά τένις.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Καλημέρα σε όλες και όλους. Εξαιρετικά πήγε η προηγούμενη στήλη στα προγνωστικά τένις, καθώς βγήκε και η καθαρή νίκη του Ετσεβερί στο 2.10 αλλά και η δυάδα απόδοσης 2.72 που είχε το χάντικαπ υπέρ του Αργεντίνου αλλά και το over στα games στον αγώνα του Καράτσεφ με τον Τιαφόε. Για λίγο μάλιστα θα είχαμε το απόλυτο καθώς ο Ρίντερκνεχτ έκανε ένα λιγότερο άσο τελικά από τον Φριτζ, παρότι είχε περισσότερους στα πρώτα σετ του αγώνα.

Είμαστε πλέον στον τέταρτο γύρο του Grand Slam και οι επιλογές μας σίγουρα λιγοστεύουν αλλά και σήμερα θα εξετάσουμε μελετημένες επιλογές για να προτείνουμε στα προγνωστικά τένις. Στους σημερινούς αγώνες έχουμε αρκετά δυνατά φαβορί κάτι το οποίο σε πρώτη ανάγνωση μας οδηγεί σε πιο ειδικές επιλογές μιας και οι επιλογές νικητών δεν προσφέρουν την ίδια αξία ή αποτελούν μεγάλο ρίσκο.

Προγνωστικά τένις: Κάρλος Αλκαράζ – Λορέντζο Μουσέτι

Στον αγώνα αυτόν διασταυρώνονται το μεγάλο φαβορί του τουρνουά, ο χαρισματικός Κάρλος Αλκαράζ, με τον ταλαντούχο Ιταλό Μουσέτι που έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα έχοντας φτάσει στον τέταρτο γύρο χωρίς να χάσει σετ. Αναμφίβολα τον πρώτο λόγο έχει ο Ισπανός αλλά η φόρμα του Ιταλού μπορεί να κάνει πιο κλειστό τον αγώνα από ότι αναμένεται. Η επιλογή του να κερδίσει ο Αλκαράζ σε over 28,5 games πληρώνει 1.75.

Παράλληλα θα επιλέξουμε μια ειδική επιλογή στο ποσοστό σερβίς του Ισπανού ο οποίος σερβίρει με ~72% στα περασμένα πρώτα σερβίς στους τελευταίους δύο αγώνες του. Ο μέσος όρος του στο τουρνουά είναι στο 67%, λόγω του 52% που είχε στον πρώτο του αγώνα εναντίον του Ιταλού Κομπόλι, κάτι το οποίο όμως επηρεάστηκε σίγουρα από τους δυνατούς ανέμους που είχε στις πρώτες ημέρες του τουρνουά. Ο καιρός αναμένεται αίθριος σήμερα και θα επιλέξουμε το over 67,5% στο 1.87 της Novibet.

Από τον συγκεκριμένο αγώνα θα έχουμε και την πιο ρισκαδόρικη επιλογή της ημέρας, πάντα όμως με σωστό συλλογισμό. Και οι δύο τενίστες δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί στον τομέα των άσων κάτι το οποίο φάνηκε και στους πρώτους αγώνες τους στους όποιους έχουν έναν μέσο όρο περίπου δύο άσων ανά παιχνίδι. Η απόδοση του να έχουμε ισοπαλία στους άσους αξιολογείται στο 3.75 και θα μπει στις επιλογές μας.

Σεμπάστιαν Όφνερ – Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο δεύτερος αγώνας από τον οποίο θα αντλήσουμε επιλογή είναι αυτός του δικού μας Στέφανου Τσιτσιπά εναντίον μίας εκ των εκπλήξεων του τουρνουά, του Αυστριακού Σεμπάστιαν Όφνερ.  Οι επιλογές νικητή ή/και χάντικαπ σε κάποιον από τους δύο τενίστες δεν έχουν αξία και θα κινηθούμε με μια ειδική επιλογή η οποία θα μπει σε δυάδα με μία από τις παραπάνω προτάσεις μας. Αυτή είναι να κάνει περισσότερους άσους ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς είναι πιο καλός σέρβερ από τον Αυστριακό αντίπαλο του. Την επιλογή αυτή την βρίσκουμε στο 1.65 και θα την συνδυάσουμε με τη νίκη και over 28,5 του Αλκαράζ για να δημιουργήσουμε μια δυάδα, που σχεδόν τριπλασιάζει την επένδυση μας.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
15:15

Αλκαράθ – Μουζέτι

Κάρλος Αλκαράθ οver 67,5% ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβίς

1.87
BET: 15 units
Μονό
15:15

Αλκαράθ – Μουζέτι

Περισσότεροι άσοι: Ισοπαλία

3.75
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.88
15:15

Αλκαράθ – Μουζέτι

1 & οver 28,5 games

1.75
16:30

Όφνερ – Τσιτσιπάς

Τσιτσιπάς περισσότεροι άσοι

1.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending