Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Το “αντίο” της Κοπεγχάγης στον Ζέκα (video)

 

Με ένα αρκετά συναισθηματικό βίντεο στα social media, οι πρωταθλητές Δανίας αποχαιρέτησαν τον διεθνή μέσο, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Έπειτα από έξι χρόνια στην ομάδα της Δανίας, ο Ζέκα Ρόντρίγκες αποχωρεί στο φινάλε της σεζόν, για να φορέσει ξανά το “τριφύλλι” στο στήθος και το “αντίο” της Κοπεγχάγης είναι αρκετά συγκινητικό.

Ο 34χρονος χαφ κατέγραψε 193 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις στην εξαετή παρουσία του στην δανέζικη πρωτεύουσα, κατακτώντας παράλληλα τρία πρωταθλήματα, στο διάστημα αυτό.

«Ξέρουμε ότι ο έρωτας με την πρώτη ματιά υπάρχει. Γνωρίζουμε ότι ανεξάρτητα του πού έχεις γεννηθεί, μπορείς να γίνεις Copenhagener. Γνωρίζουμε ότι κάποια άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να σε κάνουν καλύτερο, γιατί ποτέ δεν βάζουν πρώτα τον εαυτό τους. Γνωρίζουμε τον πόνο που νιώθεις όταν πονάνε αυτοί που αγαπάς. Γνωρίζουμε ότι οι πιο γενναίοι βγαίνουν μπροστά όταν αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο. Ότι οι δυνατότεροι κάνουν τις πιο μεγάλες θυσίες για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Αυτό δεν είναι ένα αντίο. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς. Τα λέμε σύντομα αρχηγέ» αναφέρουν τα λόγια που υπάρχουν μέσα στο βίντεο.//Α.



Περισσότερα

Click to comment

Trending