Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Η αναμέτρηση Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ προγνωστικά

  • «Φορτούνα Αρένα» (19.370), Πράγα.
  • Διαιτητής: Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε.
  • Η Φιορεντίνα έχει αντιμετωπίσει ομάδες από την Αγγλία δώδεκα φορές, μετρώντας έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.
  • Αντίστοιχα, η Γουέστ Χαμ έχει παίξει μόνο με μία ομάδα από την Ιταλία στο παρελθόν, έχοντας χάσει και τα δύο παιχνίδια της.
  • Οι ιταλικές ομάδες μετρούν συνολικά μία κατάκτηση στους τελευταίους πέντε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ το αντίστοιχο ρεκόρ των αγγλικών ομάδων στους τελευταίους έξι τελικούς είναι τέσσερις κατακτήσεις.
  • Από δύο κατακτήσεις μετρούν ιταλικές και αγγλικές ομάδες στις τέσσερις συναντήσεις τους σε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ρεπορτάζ Φιορεντίνα

Κλήθηκε να διαχειριστεί μια δύσκολη εντός έδρας ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς από τη Βασιλεία, όμως τελικά η Φιορεντίνα απέδειξε την ανωτερότητά της στη ρεβάνς και πήρε την πρόκριση. Πρωταγωνιστής στην κανονική διάρκεια ήταν ο Γκονζάλεζ που της έδωσε δύο φορές το προβάδισμα (35’, 72’), ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Κι ενώ φαινόταν ότι η πλήρης κυριαρχία των «βιόλα» στην παράταση θα πήγαινε χαμένη, ο Μπάρακ με πλασέ από κοντά στο 120+9’ (!) πέτυχε το 1-3 και χάρισε την πρόκριση στην ιταλική ομάδα. Από τότε κι έπειτα έχασε στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας με 2-1 από την Ίντερ και εξασφάλισε την όγδοη θέση της βαθμολογίας στην Serie A.

Stat attack: Μετρά πέντε σερί goal/goal σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Μοναδική επιβεβαιωμένη απουσία είναι αυτή του αναπληρωματικού γκολκίπερ Σιρίγκου, με τον χαφ Καστροβίλι επίσης να είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερατσιάνο – Ντοντό, Μαρτίνεζ-Κουάρτα, Μιλένκοβιτς, Μπιράγκι – Μποναβεντούρα, Άμραμπατ, Μαντραγκόρα – Ικονέ, Ν. Γκονζάλεζ, Καμπράλ.

Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Γουέστ Χαμ

Μόνο εύκολη δεν ήταν η αποστολή της Γουέστ Χαμ στην Ολλανδία, όπου χρειάστηκε να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 επί της Άλκμααρ. Η τακτική διαχείριση του Μόγιες ήταν εξαιρετική, καθώς σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δε φάνηκε ότι οι Ολλανδοί είχαν τον έλεγχο και θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες ανήκαν στα «σφυριά», τα οποία μάλιστα στο 90+4’ βρήκαν και γκολ με τον Φορνάλς για να πετύχουν το 0-1 και το 2/2 στις νίκες. Στο πρωτάθλημα η Γουέστ Χαμ εξασφάλισε νωρίς την παραμονή, επομένως τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Αποχαιρέτησε το κοινό της με νίκη 3-1 κόντρα στη Λιντς και ηττήθηκε με 2-1 από τη Λέστερ στην τελευταία αγωνιστική.

Stat attack: Στα 14 παιχνίδια της στο Conference League μετρά 13 νίκες και μία ισοπαλία.

Απουσίες: Πλην του στράικερ Σκαμάκα, ο Μόγιες υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αρεολά – Κέρερ, Ζουμά, Αγκέρντ, Κρέσγουελ – Σούτσεκ, Ράις – Μπόουεν, Πακετά, Μπενραχμά – Αντόνιο.

Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ

Όπως και στο Europa League, έτσι και στο Conference έχουμε έναν τελείως μοιρασμένο τελικό. Πιο ποιοτική βάσει ονομάτων η Γουέστ Χαμ, πιο έμπειρη στην Ευρώπη και με πιο «βαριά» φανέλα η Φιορεντίνα. Οι Ιταλοί έδειξαν και κόντρα στην Ίντερ ότι δεν είναι τυχαία ομάδα, καθώς παρά την ήττα έπαιξαν πολύ καλά. Βέβαια δεν είναι και εύκολο να πάει κανείς κόντρα σε μια ομάδα που όχι μόνο είναι αήττητη φέτος στην Ευρώπη, αλλά έχει 13 νίκες σε 14 ματς. Εφόσον οι μπουκ δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στους Ιταλούς, αξίζει να πάμε κόντρα. Επιλέγουμε να κατακτήσει το τρόπαιο η Γουέστ Χαμ στο 1.91 της Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending