Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Tελικός με «βόμβα» στο 22.00! #TheMagician

Νίκη για τον τίτλο στην αυλαία της Βουλγαρίας αλλά δεσπόζει ο τελικός του Conference League για τον #TheMagician

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Καλημέρα σας. Μπήκε ο Ιούνιος και πριν ασχοληθούμε με τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης, μας έχουν μείνει οι τελευταίες αγωνιστικές λίγων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και δύο τελικοί. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Νίκη που σημαίνει τίτλος

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Βουλγαρία. Τελευταία αγωνιστική των play offs του ομίλου που αναδεικνύει πρωταθλητή και ευρωπαϊκές θέσεις. Η Τσέρνο Μόρε μπήκε ως πέμπτη στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και μετά από τέσσερις αγώνες, παραμένει στην ίδια θέση. Τρεις ήττες και μια ισοπαλία σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα, έμεινε μακριά από την τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Αδιάφορη βαθμολογικά, δεν αναμένεται να βάλει φρένο στα σχέδια των φιλοξενούμενων για κατάκτηση του τίτλου. Η Λουντογκόρετς είπε ευχαριστώ στο δώρο που της έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η διεκδικήτρια του τίτλου ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η οποία έχασε πέναλτι στο τέλος του παιχνιδιού μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με την τρίτη της βαθμολογίας ΤΣΣΚΑ 1948, πέφτοντας από την πρώτη θέση. Της χρειάζεται η νίκη καθώς με ισοπαλία και νίκη της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, χάνει το πρωτάθλημα. Ουσιαστικά μονόπλευρο το ενδιαφέρον αν και τελευταία στην Ευρώπη έχουμε δει αρκετές παρόμοιες αυτοκτονίες.

Σκόραρε στα πέντε τελευταία η Τσέρνο Μόρε ως γηπεδούχος υποδεχόμενη την Λουντογκόρετς για το πρωτάθλημα αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Πρώτη μας επιλογή το over 1,5 γκολ των φιλοξενούμενων με απόδοση 1.66 στην Novibet και δεύτερη επιλογή, το διπλό και over 2,5 με απόδοση 2.25 στην Novibet, στηρίζοντας την προσπάθεια των φιλοξενούμενων.

Σαν καλοί φίλοι

Πάμε στην Τουρκία. Τέλος καλό όλα καλά για την Ανκαραγκιουτσού που κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Καϊσέρισπορ την τελευταία αγωνιστική και σώθηκε μαθηματικά. Χωρίς άγχος πλέον, θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι απέναντι στην Αντάνα Ντεμίρσπορ, η οποία εδώ και πάνω από δύο μήνες βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με τις τρεις πρώτες όμως να δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στους τελευταίους δέκα αγώνες της έχει οχτώ over 2,5 ενώ έξι από αυτά ολοκληρώθηκαν με τουλάχιστον τέσσερα τέρματα.

Ιδιαίτερα επιθετική ομάδα οι φιλοξενούμενοι, με κενά στην άμυνα. Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες αναμένουμε σήμερα και θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 2.02 στην Novibet.

Προγνωστικά: Ώρα τελικού

Πρώτη φορά θα τεθούν αντιμέτωπες  Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ σε επίσημο παιχνίδι και αυτό θα κρίνει τον επόμενο κάτοχο του Conference League. Οι τυπικά γηπεδούχοι Ιταλοί δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στον τελικό. Πρώτα πέρασαν στα προημιτελικά το εμπόδιο της Λεχ Πόζναν παρότι ηττήθηκαν εντός έδρας με 2-3, αλλά είχαν φύγει με το διπλό, 4-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς, ενώ στα ημιτελικά απέναντι στην Βασιλεία πήρan την πρόκριση στην παράταση. Συνολικά έδωσαν 14 παιχνίδια στον θεσμό, έχοντας βρει δίχτυα στα 13 από αυτά. Στην Serie A, έκλεισan την σεζόν με τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα, έχοντας σκοράρει στα εννέα από τα τελευταία δέκα. Διακρίθηκan επίσης και στο κύπελλο Ιταλίας όπου ηττήθηκan με 2-1 από την Ίντερ στο τελικό, παίζοντας πάντως ωραίο ποδόσφαιρο. Οι Άγγλοι από την άλλη, θα δώσουν σήμερα το βράδυ το 130 παιχνίδι τους στην διοργάνωση έχοντας στα προηγούμενα δώδεκα, έντεκα νίκες και μια ισοπαλία, σκοράροντας σ΄ όλους τους αγώνες! Στο πρωτάθλημα αν και φλέρταραν με τον υποβιβασμό, σοβαρεύτηκαν προς το τέλος και γρήγορα απέφυγαν οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση μπορούσε να δημιουργηθεί. Προκρίθηκαν στον τελικό προσπερνώντας με δύο νίκες το εμπόδιο της oλλανδικής Άλκμααρ. Οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες επικρατήσει θα έχει σώσει την χρονιά, καθώς κινήθηκαν στην μετριότητα, (ιδίως η Γουέστ Χαμ), με τον νικητή να μπαίνει στους ομίλους του Europa League της επόμενης χρονιάς.

Παιχνίδι ορόσημο και για τις δύο ομάδες. Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.87 στην Novibet.

Θα κλείσουμε μ’ ένα fun bet. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός αστυνομικός, Κάρλος ντελ Σέρρο Γκράντε, όπου στα παιχνίδια του σημειώνονται μεγάλα σκορ, ενώ δεν πολυσκέφτεται να δώσει πέναλτι. Μετά τον χαμό που έγινε στον τελικό της Σεβίλλης με την Ρόμα (για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Ρόμα) θα κρατήσω να καταλογισθεί πέναλτι και για τις δύο ομάδες με απόδοση 22.00 στην Novibet.

Καλή επιτυχία.

Περισσότερα

Click to comment

Trending