Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πληθώρα σημείων έως 3.80 στην Πράγα #Bats

Τέσσερις ειδικές επιλογές από τον τελικό του Conference League σε μεγάλες αποδόσεις έχει απόψε ο #Bats.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Μετά τον αρκετά ικανοποιητικό απολογισμό της τελευταίας εβδομάδας, συνεχίζουμε με προγνωστικά από το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ.

Ξεκίνημα με μερικά στατιστικά

Από την στιγμή που διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια της φάσης των «32», τέσσερις ομάδες φάνταζαν ως φαβορί για την κατάκτηση του Conference League. Δύο από αυτά, η Λάτσιο κι η Βιγιαρεάλ έμειναν εκτός πρόωρα. Τα άλλα δύο έφτασαν μέχρι και τον τελικό. Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ θα τα δώσουν όλα για να σηκώσουν το πρώτο τους τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια. Δύο ομάδες με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά αλλά και αρκετές διαφορές. Απόλυτα μοιρασμένο το παιχνίδι όχι μόνο στα μάτια του απλού ποδοσφαιρόφιλου, αλλά και σε αυτά των μπουκ. Σχεδόν σε όλες τις εταιρείες βρίσκουμε τις αποδόσεις κατάκτησης σε μικροσκοπική απόκλιση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως και στην περίπτωση του Europa League, δε θα πάμε με κάποιο σημείο. Ούτε κάποιο ειδικό εμπνέει γιατί ούτε η Φιορεντίνα αλλά ούτε κι η Γουέστ Χαμ έχουν ικανοποιητικό δείγμα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους στη διοργάνωση έπαιξαν απέναντι σε (αρκετά) πιο αδύναμες ομάδες. Η προσοχή μας θα στραφεί στο τι μπορεί να πετύχει η μία απέναντι στην άλλη. Ξεκινάμε με δύο επιλογές από τα στατιστικά του αγώνα. Πολύ ψηλά το όριο της Stoiximan όσον αφορά τα ποσοστά κατοχής της Φιορεντίνα. Θα πάρουμε το under 57,5% για την ιταλική ομάδα με απόδοση 1.87. Πιο μοιρασμένο αναμένεται το παιχνίδι όσον αφορά τον έλεγχο και το 58% μοιάζει υπερβολικό, όσο κι αν οι «βιόλα» αρέσκονται στο παιχνίδι κυριαρχίας.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα επιλογή είναι οι 13+ τελικές προσπάθειες της Γουέστ Χαμ, με απόδοση 2.25 στη Novibet. Στην Premier League τα «σφυριά» μετρούν 13.3 τελικές ανά ματς, ενώ στο Conference League καταγράφουν 14.6. Το να πάνε λίγο κάτω από τον μέσο όρο τους πληρώνει καλά, για μια ομάδα που έχει τους παίκτες για να απειλήσει εντός και εκτός περιοχής.

Ειδικά με γκολ και παίκτες

Ένα από τα δυνατότερα στοιχεία των δύο ομάδων είναι οι στατικές φάσεις. Σχεδόν δύο στα δέκα γκολ της Φιορεντίνα επιτυγχάνονται έτσι, ενώ για τη Γουέστ Χαμ το ποσοστό αυτό φτάνει το 26%. Στατιστικά παρμένα από τις αναμετρήσεις στα πρωταθλήματά τους. Συνήθως σε τελικούς αυτό το ποσοστό ανεβαίνει, και ακολούθως αυξάνονται οι πιθανότητες να μπει γκολ με κεφαλιά. Ειδικά οι Γουέστ Χαμ στηρίζει πολλά στα ανεβάσματα των Ζουμά και Αγκέρντ όταν κερδίζει κόρνερ. Κι η Φιορεντίνα έχει ψηλά κορμιά, ενώ αμφότερες έχουν σέντερ φορ δυνατά στο ψηλό παιχνίδι. Εν ολίγοις, αξίζει το ποντάρισμα στο να μπει γκολ με κεφαλιά, στο 2.35 της Novibet.

Τέλος, δε θα μπορούσε να λείπει μια επιλογή παικτών. Πιθανότατα αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ντέκλαν Ράις με τη φανέλα των «σφυριών». Ο 24χρονος ήδη έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα του Μόγιες και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Άρσεναλ, Μπάγερν και Τσέλσι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, κάτι που δεν αποκλείεται να τους κοστίσει 100 εκατομμύρια λίρες. Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του Άγγλου χαφ είναι ότι καλύπτει όλα τα σημεία του γηπέδου, έχει πολλά ανεβάσματα και πατάει συχνά την αντίπαλη περιοχή. Γενικώς η μπάλα περνάει από τα πόδια του διαρκώς και σουτάρει τουλάχιστον μία φορά ανά παιχνίδι. Το να πραγματοποιήσει έστω μία τελική στην εστία, ακόμα κι αν δεν σκοράρει, δίνεται σε απόδοση 3.80 στην Stoiximan και θα το επιλέξουμε.

Περισσότερα

Click to comment

Trending