Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Σήμερα στο Πανθεσσαλικό το F 4 της Κ 17 της SL

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Άρης, είναι οι κορυφαίες ομάδες Κ 17 της Super League, που θα διεκδικήσουν το… πρωτάθλημα στο Πανθεσσαλικό!

Σήμερα λοιπόν διεξάγεται στην πόλη μας, το F 4 του πρωταθλήματος Κ 17, σε ένα πρωτάθλημα που είχε πολλές συγκινήσεις, σπουδαία ματς και που η αντίστοιχη ομάδα του Βόλου, έφτασε μια ανάσα από την σημερινή γιορτή, χάνοντας την ευκαιρία να μπει στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της χώρας, στο μπαράζ της Λαμίας (ήττα από την ΑΕΚ).

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 5μμ με τον πρώτο ημιτελικό, στον οποίο ο Άρης θα παίξει με τον Ολυμπιακό και στις 8μμ υπάρχει το ντέρμπι Δικεφάλων, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, ορίστηκαν να το διευθύνουν Βολιώτες διαιτητές, συγκεκριμένα οι Τσίντζας, Τασιόπουλος και Αγγελόπουλος.

Στον άλλο ημιτελικό, ορίστηκαν οι Ντελέζος, Μπουρονίκος και Νάκας από την γειτονική Λάρισα, με Βολιώτικη παρουσία κι εδώ, αφού παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Παγωνόπουλος.

 

Το πρόγραμμα

Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο YouTube.

Οι αγώνες θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Η Super League εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Δήμο Βόλου, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους αρμόδιους φορείς και τους επιτετραμμένους του Πανθεσσαλικού Σταδίου και της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ.

 

 

Click to comment

Trending