Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με το 2.20 στο κάστρο της Τβέντε #Bats

προγνωστικά

Μια επιλογή από το φινάλε της Eredivisie και τα play off για την έξοδο στο Conference League έχει για αυτή την Κυριακή ο #Bats.

Στο 2.20 κινούμαστε στα σημερινά προγνωστικά με μονή επιλογή από το κρίσιμο ματς της Τβέντε με τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Προγνωστικά: Τβέντε – Σπάρτα Ρότερνταμ

Με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Τβέντε έσωσε την παρτίδα στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ, για να πάρει τελικά την ισοπαλία με 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με πέναλτι στο 47’ και στο φινάλε έχασαν την ευκαιρία να πάνε με πλεονέκτημα στη ρεβάνς. Τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα μεταξύ τους ματς φέτος και πρώτη απώλεια βαθμών για τη Τβέντε μετά από έξι σερί νίκες. Η τελευταία ομάδα που της είχε κόψει βαθμούς; Πάλι η Σπάρτα, στην ισοπαλία με 3-3 στις 23 Απριλίου.

Η Τβέντε βρίσκεται σε τρομερή φόρμα τον τελευταίο καιρό και στηρίζει πολλά στην έδρα της, όπου μετρά τέσσερις νίκες με over 3,5 στα τελευταία πέντε ματς. Ξεκάθαρα είναι το φαβορί και δίκαια η επικράτησή της δίνεται σε επίπεδα του 1.45, κάτι που σημαίνει πως δε θα την τιμήσουμε. Λογικό όταν πρόκειται για τη μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της φέτος στην Eredivisie.

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητά της στα πρώτα 45 λεπτά. Εντός έδρας πάντα, η Τβέντε έχει επιβεβαιώσει δώδεκα φορές το 1 ημίχρονο / 1 τελικό σε 18 ματς πρωταθλήματος συνολικά. Δύσκολο να την σταματήσει σε ένα τόσο κρίσιμο ματς η Σπάρτα, επομένως υπάρχει λογική στο να πάμε με τον άσο από ημίχρονο σε απόδοση 2.20 στη Novibet.

Μονό
15:30

Τβέντε – Σπάρτα Ρότερνταμ

1 ημίχ. / 1 τελ.

2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending