Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητής Σερβίας ο Ερυθρός! – www.ertsports.gr

 

Οι “ερυθρόλευκοι” του Βελιγραδίου επιβλήθηκαν με 82-72 της FMP στο Game 2 των τελικών της σερβικής λίγκας και αναδείχθηκαν πρωταθλητές, εστιάζοντας πλέον στην Αδριατική Λίγκα και στους τελικούς κόντρα στην Παρτίζαν. 

Άλλος ένας στόχος επιτεύχθη για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Σερβίας για 23η φορά στην ιστορία του, επικρατώντας στον δεύτερο τελικό εκτός έδρας με 82-72 επί της FMP, κάνοντας έτσι το 2-0 και κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο.

Κορυφαίος για τους “ερυθρόλευκους” ήταν ο Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, ενώ 14 πόντους πρόσθεσε ο Μπεν Μπέντιλ. Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος είχε 11 πόντους και 7 ασίστ.

Στον αντίποδα, για την ανταγωνιστική FMP διακρίθηκε ο Αλέκσα Στεπάνοβιτς, ο οποίος “σταμάτησε” στους 19 πόντους, ενώ οι Νίκολα Σαράνοβιτς και Ιζούντου Ρούφους πρόσθεσαν από 13 πόντους έκαστος.

Πλέον, ο Ερυθρός Αστέρας εστιάζει την προσοχή του στην Αδριατική Λίγκα και τους τελικούς με την Παρτίζαν, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 13 Ιουνίου.//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending