Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ώρα στέψης για Νόλε στο Παρίσι #Bilias1974

Προγνωστικά τένις

Τελικός στο Roland Garros με δύο μελετημένες επιλογές από τον #Bilias1974 στα προγνωστικά τένις.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Κάναμε το 2/2 στα προγνωστικά τένις στον ημιτελικό της Παρασκευής καθώς πέρασαν και οι άσοι του Τζόκοβιτς αλλά και το over στα match points που χρειάστηκε ο Νόλε για να κλείσει τον αγώνα. Αισίως λοιπόν φτάσαμε στον τελικό του μεγάλου τουρνουά όπου αναμετρώνται ο μεγάλος Νόβακ Τζόκοβιτς στην προσπάθεια του να γράψει ιστορία με τον 23ο Grand Slam τίτλο του εναντίον του περσινού φιναλίστ Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ.

Προγνωστικά τένις: Νόβακ Τζόκοβιτς – Κάσπερ Ρουντ

Φαβορί όπως είναι φυσικό στα προγνωστικά τένις είναι ο Σέρβος που ξεπέρασε τον Κάρλος Αλκαράζ στα ημιτελικά, επωφελούμενος βέβαια από τις κράμπες που επηρέασαν τον ταλαντούχο Ισπανό. Ο Νορβηγός αντίπαλος του από την άλλη αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας στα τελευταία Grand Slams φτάνοντας στον τρίτο του τελικό στα τελευταία πέντε τουρνουά!

Βέβαια δεν έχει κερδίσει κανέναν τίτλο πάνω από το επίπεδο του ATP 250 κάτι το οποίο δεν βλέπουμε πως μπορεί να αλλάξει στον σημερινό τελικό απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο. Στους μεταξύ τους αγώνες υπάρχει συντριπτική υπεροχή του Νόλε με 4-0 νίκες (δύο σε χώμα και δύο στα ATP Finals) και συνολικά 8-0 στα σετ.

Η βασική μας εκτίμηση είναι ότι ο Τζόκοβιτς έστω και λίγο πιο δύσκολα θα κερδίσει και με αυτό ως σκεπτικό θα επιλέξουμε αρχικά τη νίκη του και σε under 39,5 games που μας καλύπτει και στην περίπτωση του να χρειαστεί ακόμα και τέσσερα (μικρά) σετ για να το πετύχει. Η απόδοση αυτού στη Fonbet είναι στο 1.83 και θα μπει στα προγνωστικά τένις.

Για τη δεύτερή μας επιλογή θα κινηθούμε σε πιο ειδικά μονοπάτια. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σερβίρει (κατά μέσο όρο) με ταχύτητα πρώτου σερβίς σε κάτι λιγότερο από 186 χλμ./ώρα στο τουρνουά. Στα τελευταία τρία ματς όμως ο μέσος όρος είναι πιο κοντά στα 184 και ειδικότερα στον αγώνα εναντίον του Αλκαράζ έφτασε μόλις στα 182 (προσοχή, μιλάμε για μέσο όρο ταχύτητας πρώτου σερβίς). Το line έχει τοποθετηθεί στο 186,5, νούμερο το οποίο ξεπέρασε μόλις δύο φορές στους προηγούμενους έξι αγώνες του.

Η εκτίμηση μας είναι ότι ειδικότερα τώρα που βρισκόμαστε στο τέλος ενός απαιτητικού τουρνουά, το νούμερο αυτό δεν θα ξεπεραστεί οπότε επιλέγουμε το under 186,5 σε μέσο όρο ταχύτητας πρώτου σερβίς του Τζόκοβιτς σε απόδοση 1.85.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
15:30

Τζόκοβιτς – Ρουντ

1 & under 39,5 games

1.83
BET: 40 units
Μονό
15:30

Τζόκοβιτς – Ρουντ

Τζόκοβιτς μέσος όρος ταχύτητας πρώτου σερβίς: Under 186,5 kmh

1.85
BET: 36 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending