Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διαφορετικό ματς, ίδια λογική… έως 14.00! #Playmaker

Προγνωστικά Basket League

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Basket League και ποντάρει στην τρίτη μάχη των «αιωνίων», χωρίς να αλλάξει λογική.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ και πάλι με προγνωστικά Basket League. Εξαιρετικά κυλούν οι τελικοί σε στοιχηματικό επίπεδο, αφού μετά το πάρτι στο πρώτο ματς, ήρθε άλλη μια εξαιρετική βραδιά στο ΟΑΚΑ. Με την ίδια λογική θα πορευτούμε και στο τρίτο παιχνίδι.

Προγνωστικά Basket League: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Σε μια σειρά που και τα δυο ματς κρίθηκαν στο τέλος, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι στο 1-1. Απόψε θα δούμε ποια από τις δυο ομάδες θα προηγηθεί και θα βρεθεί μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα. Σε ένα επεισοδιακό ματς στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 67-65 και έβαλε τέλος στο σερί 14 συνεχόμενων νικών της ομάδας του Μπαρτζώκα. Ο τραυματισμός του Βεζένκοφ θα τον κρατήσει, όπως όλα δείχνουν, μακριά από τον αγώνα του ΣΕΦ. Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά για ένα ακόμα ντέρμπι, δε θα μπλέξουμε με σημεία, αλλά θα προτιμήσουμε τα ειδικά.

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τις αποδόσεις των μπουκ στα φάουλ της πρώτης περιόδου. Το όριο παραμένει στα 7,5 φάουλ και παρόλο που το συγκεκριμένο bet πλήρωσε άνετα και στα δύο πρώτα ματς, η απόδοσή του αυξήθηκε στο 1.87! Χωρίς δεύτερη σκέψη αποτελεί τη βασική μας επιλογή.

Συνεχίζουμε με κάποιες επιλογές από το στρατόπεδο των γηπεδούχων. Η απουσία του Βεζένκοφ ρίχνει μεγάλο βάρος στα υπόλοιπα βαριά χαρτιά του Ολυμπιακού. Ο Φαλ έχει αποδείξει πως είναι εξαιρετικός στη δημιουργία και το over 2,5 στις ασίστ του μοιάζει κάτι παραπάνω από εφικτό. Ο Γουόκαπ μας έχει πληρώσει σε όλα τα ντέρμπι με τα ριμπάουντ του, εκτός από το προχθεσινό, που έμεινε στα τρία ριμπάουντ και δεν πρόλαβε να πάρει άλλο ένα λόγω  της αποβολής του. Αυτός που έδειξε να βγαίνει μπροστά ήταν ο Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Εντός έδρας ειδικά είναι πιο αποτελεσματικός και θεωρώ πολύ πιθανό να σκοράρει τουλάχιστον δύο τρίποντα. Άλλωστε, λογικά θα αγωνιστεί πάνω από 30 λεπτά.

Κλείνω με τα δύο «δυάρια» των «ερυθρολεύκων». Κανένας από τους δυο δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί στα δύο πρώτα ματς. Ο Λαρεντζάκης παίρνει αρκετά τρίποντα, αλλά δεν ευστοχεί… ίσως ήρθε η ώρα! Ο ΜακΚίσικ όμως, είναι μεγάλο επιθετικό όπλο για τους Πειραιώτες. Αν βρει ρυθμό, θα μείνει στο παρκέ και μπορεί να ανέβει ψηλά σε πόντους, όπως έχει κάνει σε πολλά ντέρμπι. Δε θα μου κάνει εντύπωση να τον δω και πρώτος σκόρερ. Άλλωστε θα λείπουν παίκτες όπως ο Βεζένκοφ ή ο Μπέικον, που ξεχώριζαν στα προηγούμενα ντέρμπι της φετινής χρονιάς.

Ειδικό
21:15

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Πρώτη περίοδος: over 7,5 συνολικά φάουλ

1.87
BET: 40 units
Ειδικό
21:15

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Παπανικολάου over 1,5 εύστοχα τρίποντα

1.90
BET: 30 units
Ειδικό
21:15

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Λαρεντζάκης over 1,5 εύστοχα τρίποντα

3.50
BET: 20 units
Fun bet
21:15

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Πρώτος σκόρερ ΜακΚίσικ

14.00
BET: 10 units
Multicombo
21:15

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Φαλ over 2,5 ασίστ & Γουόκαπ over 3,5 ριμπάουντ & Λαρεντζάκης over 1,5 εύστοχα τρίποντα

11.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending