Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γεννημένοι νικητές στο 3.80 #Jimandrez

προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά μπάσκετ σήμερα και ένα μακροχρόνιο… φωτιά για δυνατούς παίκτες στο Nations League.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή με μπασκετική στήλη και ένα ωραίο μακροχρόνιο. Φυσικά πάντα μπαίνουμε στο koubanezos.gr και το καλοκαίρι για μεγάλα ταμεία, όπως σας έχουμε συνηθίσει. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: «Κλείνει» εισιτήριο στον τελικό η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει το τέταρτο παιχνίδι της σειράς της με την Μπανταλόνα, σε μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί. Ο Τσους Ματέο έσφιξε μετά το πρώτο ματς την άμυνα στον Γκάι και επιθετικά δημιουργεί με Γκος, Μούσα και Ταβάρες. Καλή και φιλότιμη η «Πένια» αλλά δεν έχει την ποιότητα των αντιπάλων, που μάλλον σήμερα θα χαιρετήσει την σειρά.

Οι «Μερένγχες» θα το καθαρίσουν εύκολα ή δύσκολα, προτιμάμε το διπλό με ένα τίμιο χάντικαπ -5,5 πόντων για να καλυφθεί κάθε ενδεχόμενο. Εξάλλου στα δύο τελευταία παιχνίδια, έχει προηγηθεί με πάνω από 20 πόντους.

Υ.Γ.: Την άλλη εβδομάδα κλείνει η ποδοσφαιρική σεζόν με Nations League και το Final Four. Η Ισπανία έχει πλεονέκτημα να κατακτήσει την διοργάνωση, έχει το υλικό, κρατάμε την νίκη της στο τουρνουά στο 3.80.

Μονό
22:00

Μπανταλόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

2 (-5,5)

1.72
BET: 20 units
Μακροχρόνιο

Νικητής Nations League

Ισπανία

3.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending