Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τα φαβορί στα Challengers στο 2.38! #Bilias1974

Με δυάδα υπερδιπλασιασμού βασισμένη στα φαβορί των Challengers ξεκινάει την εβδομάδα στα προγνωστικά τένις ο #Bilias1974.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Απόλυτη επιτυχία στα προγνωστικά τένις από τον ιστορικό τελικό του Roland Garros κλείνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο άλλο ένα Grand Slam με στοιχηματικό κέρδος, το οποίο είναι και το βασικό ζητούμενο όλων όσων ασχολούμαστε με το στοίχημα…

Περνάμε πλέον στην σεζόν των αγώνων στην επιφάνεια του χόρτου και αυτή την εβδομάδα έχουν ήδη ξεκινήσει δύο τουρνουά επιπέδου ATP 250 σε Ολλανδία και Γερμανία. Επειδή όμως η μετάβαση από τη χωμάτινη επιφάνεια σε αυτή του χόρτου είναι η πιο δύσκολη, κατ’ ομολογία των περισσότερων αθλητών, επιλέγουμε να παρακολουθήσουμε από κοντά τους αγώνες για να αξιολογήσουμε καλύτερα τις αποδόσεις των αθλητών και να ποντάρουμε πάνω τους σε επόμενα τουρνουά με περισσότερα δεδομένα στα χέρια μας.

Ως εκ τούτου θα αποταθούμε για επιλογές στα αγαπημένα μας Challengers τουρνουά, κάποια εξ’ αυτών διεξάγονται ακόμα σε χώμα η σε σκληρή επιφάνεια. Τα τουρνουά αυτά αποτελούν το προθάλαμο πολλών παικτών τους όποιους έχουμε δει να ξεχωρίζουν εκεί και μεταφέροντας τα καλά τους παιχνίδια στο επίπεδο της ATP πληρώνουν και εμάς στην πορεία για την (στοιχηματική) στήριξη που τους δίνουμε!

Προγνωστικά τένις: Challengers Λυών & Περούτζια

Σε αυτά τα δύο τουρνουά που διεξάγονται σε χωμάτινη επιφάνεια ξεχωρίσαμε δύο αγώνες στους οποίους συμμετέχουν ταλαντούχοι αθλητές στην προσπάθεια τους να κερδίσουν τα απαραίτητα ranking points για να αναρριχηθούν όσο το δυνατόν ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη. Πρόκειται για τους Ντομινίκ Τιμ και Λούκας Πούιγ οι οποίοι, από διαφορετική αφετηρία για τον καθένα, έχουν χάσει τις θέσεις που είχαν κάποτε στο top10 και λόγω κυρίως τραυματισμών κατρακύλησαν στα rankings τα τελευταία χρόνια.

O μεν Πούιγ αντιμετωπίζει (εντός έδρας) στο τουρνουά της Λυών τον Δομινικανό Νικ Χαρντ ο οποίος βρίσκεται στο νο216 του κόσμου και έχει φέτος εννέα νίκες και εννέα ήττες σε Challenger και Futures τουρνουά στην χωμάτινη επιφάνεια. Ο Γάλλος έδειξε και στο πρόσφατο Roland Garros, όπου από τα προκριματικά έφτασε στον 2ο γύρο, ότι είναι σε καλή κατάσταση και έχει τα φόντα να πλησιάσει τα επίπεδα απόδοσης του παρελθόντος όντας ακόμα 29 χρονών.

Ο δε Τιμ αποδέχτηκε την wild card από το τουρνουά της Περούτζια για μια τελευταία ευκαιρία στην χωμάτινη επιφάνεια ώστε να μαζέψει όσο περισσότερα ranking points που θα τον ανεβάσουν πιο πάνω από το νο89 που βρίσκεται τώρα. Όσο μεγαλύτερο ranking έχει πηγαίνοντας προς το Wimbledon τόσο σε καλύτερη κλήρωση ελπίζει εκεί, κάτι το οποίο σίγουρα θα τον βοηθήσει στο comeback που επιχειρεί τα τελευταία δύο χρόνια. Αντιμετωπίζει τον νεαρό Ιταλό Κομπόλι ο οποίος βρίσκεται στο νο149 στον κόσμο και έχει φέτος 21 νίκες και 13 ήττες στην χωμάτινη επιφάνεια.

Και στους δύο αγώνες η επιλογή μας είναι να πάμε με το ταλέντο και την μεγαλύτερη εμπειρία των Πούιγ και Τιμ εκτιμώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τις νίκες που χρειάζονται.

Οι αποδόσεις των νικών τους δημιουργούν μια δυάδα απόδοσης 2.38 όπως την βρίσκουμε στην Stoiximan και η οποία θα αποτελέσει την σημερινή μας επιλογή στα προγνωστικά τένις.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Περισσότερα

Click to comment

Trending