Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μποζιονέλος προγνωστικά | Nations League ως… 5.00, δυάδα στο 2.59

Αφρικανοασιατική δυάδα και τρία στοιχήματα στο Ολλανδία – Κροατία από τον #nbozionelos

🗣️ Join me

Πλέον κανάλια για στοιχηματικό chat και στο Telegram, και στο Viber και στο Whats App!

Όπου βολεύεστε καλύτερα, join!

Μπορείτε να βλέπετε και video στο TikTok μου.


▶️ About lastcolumn 

Η κατάκτηση του Champions League από πλευράς Σίτι (γραμμένο και πονταρισμένο από 26/3, όταν ακόμη είχε αξία ως απόδοση) συν οι δύο πληρωμές από το βράδυ του τελικού (δεν βγήκαν τα fun bets, του χρόνου πάλι), ολοκλήρωσαν εν πολλοίς την ποδοσφαιρική σεζόν – η οποία για μένα κλείνει φέτος στις 30 Ιουνίου και ακολουθεί δίμηνο απαιτούμενης αγρανάπαυσης…

Ως τότε, συνεχίζουμε κανονικά… 


 🤔✍️ Ολλανδία – Κροατία  

Ολλανδία και Κροατία τίθενται απόψε αντιμέτωπες στον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό του Final-4 του Nations League στο κατάμεστο από 52.000 κόσμου «Ντε Κάιπ» του Ρότερνταμ.

Για αμφότερες προηγήθηκε το Μουντιάλ του Κατάρ βέβαια, και αμφότερες αποκλείστηκαν από την Αργεντινή: η Ολλανδία στα πέναλτι σε προημιτελικό-θρίλερ και η Κροατία άδοξα στον ημιτελικό με 3-0. Έκτοτε αμφότερες άλλαξαν, κυρίως οι «οράνιε» που αποχαιρέτισαν τον Λουίς φαν Χάαλ και στον πάγκο κάθεται, για δεύτερη φορά, ο Ρόναλντ Κούμαν ο οποίος δεν είχε και την καλύτερη εκκίνηση στα επίσημα ματς. Στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 η Ολλανδία γνώρισε βαριά ήττα από την Γαλλία με 4-0 και κατόπιν νίκησε με 3-0 το Γιβραλτάρ. Στο προηγούμενο, πρώτο χρονικά, Final-4 του Nations League (2019), έφτασε στον τελικό και ηττήθηκε από την Πορτογαλία (1-0). Νοκ άουτ ο αρχισκόρερ Ντεπάι της Ατλέτικο και ο μπακ Μπλιντ της Μπάγερν.

Η Κροατία στη δική της εκκίνηση των προκριματικών του Euro, μετά την απρόσμενη ισοπαλία με την Ουαλία (1-1) ανασυντάχθηκε επικράτησε με 2-0 της Τουρκίας με ισάριθμα γκολ του Κόβασιτς. Εκτός αποστολής ο γνωστός μας φορ Λιβάγια (Χάιντουκ) για τον Ζλάτκο Ντάλιτς, που συνεχίζει για έκτο χρόνο στο «τιμόνι» της Κροατίας.

Στα της παράδοσης, έχουν ανταμώσει ξανά μόλις μια φορά σε επίσημο αγώνα – κι αυτόν 25 χρόνια πριν. Ήταν ο μικρός τελικός του Μουντιάλ της Γαλλίας, το 1998, με τους Κροάτες να σφραγίζουν την καταπληκτική τους πορεία κερδίζοντας την τρίτη θέση με 2-1 επί των «οράνιε» και με γκολ των Ρόμπερτ Προσινέτσκι στο 13’ και Νταβόρ Σούκερ στο 35’, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπουντεβάιν Ζέντεν στο 21’.

Στοιχηματικά, η απώλεια του Ντεπάι και οι γνωστές αλχημείες του Κούμαν (θα δούμε τον Ακέ αριστερό μπακ, επειδή τον είδε… με τη Σίτι και του άρεσε, λέει) ακυρώνουν τον φαβοριτισμό των «οράνιε» που θα… δουν την Κροατία με τριπλέτα Πάσαλιτς (ή Βλάσιτς), Κράμαριτς, Πέρισιτς μπροστά.

Πρώτη επιλογή το κροατικό ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία, έτερη επιλογή να σκοράρει ο Πέρισιτς που… σερνόταν φέτος με την Τότεναμ αλλά με την εθνική του εμφανίζεται πάντα παθιασμένος. Και, φυσικά, φάουλ: γενικώς οι «οράνιε» (για την ποιότητα και την κλάση τους) κάνουν πολλά ενώ οι Κροάτες όχι και τόσο – ενίοτε ούτε 10. Το να κάνουν περισσότερα οι Ολλανδοί, είναι σε τιμή αουτσάιντερ και φυσικά αξίζει.

🤔✍️ Extras

  • Ομάν εναντίον Τατζικιστάν για το CAFA Nations Cup, δεν είναι τόσο του πεταματού οι Τατζίκοι και ίσως βρουν γκολ βοηθώντας στο σκορ του αγώνα.
  • Γουινέα και Αίγυπτος ισοβαθμούν στον όμιλο έχοντας από 9 βαθμούς, ενώ Μαλάουι και Αιθιοπία έχουν από 3. Έχουν προκριθεί χέρι χέρι, κομμάτι δύσκολο το διπλό κι ας φαβοριτίζεται.

🔎 Πού με βρίσκεις; Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δεις όλα μου τα social – και όχι μόνο!


Περισσότερα

Click to comment

Trending