Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα στατιστικά μιλούν και διπλασιάζουν #Playmaker

Προγνωστικά

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά, αυτή τη φορά από τα ημιτελικά της ACB, ποντάροντας σε ένα ειδικό.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ και πάλι με προγνωστικά μπάσκετ. Αυτή τη φορά, θα ταξιδέψουμε στην Ισπανία για την αναμέτρηση της Ουνικάχα με τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των ημιτελικών της ACB. Στο στόχαστρο ένα ειδικό από την πλευρά των γηπεδούχων.

Προγνωστικά: Ουνικάχα – Μπαρτσελόνα

Μεγάλο το ενδιαφέρον στους ημιτελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Μπαρτσελόνα προηγείται με 2-1 στη σειρά με την Ουνικάχα. Αν και έχασε το πλεονέκτημα στο δεύτερο παιχνίδι, κατάφερε να το ανακτήσει στο τρίτο ματς. Οι δυο ομάδες μας προσφέρουν μέχρι στιγμής παιχνίδια με ρυθμό και μεγάλο σκορ. Ωστόσο θα αποφύγουμε τα σημεία και θα πάμε σε ένα ειδικό.

Στο αποψινό ματς κύκλωσα τον Κράβις της Ουνικάχα. Πρώτος σκόρερ του αγώνα στο τελευταίο παιχνίδι, με 13 πόντους, ενώ κομβικός ήταν και στο μπρέικ της ομάδας του μέσα στη Βαρκελώνη, πετυχαίνοντας επίσης 13 πόντους. Σε άλλα δυο παιχνίδια φέτος απέναντι στην ομάδα του Σάρας κατάφερε να σκοράρει εννέα και δέκα πόντους. Αυτό το γεγονός έχει εξήγηση. Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές μέσα στη σεζόν της Euroleague, ότι η Μπαρτσελόνα πάσχει αμυντικά μέσα στη ρακέτα. Το line στους πόντους του Κράβις είναι στο 7,5, με το over να είναι σε οριακά αποδεκτή απόδοση, αλλά αρκετά πιθανό σύμφωνα με τα στατιστικά να επιβεαιωθεί.

Ειδικό
22:00

Ουνικάχα – Μπαρτσελόνα

Κράβις over 7,5 πόντοι

1.78
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending