Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα φαβορί οδηγούν στο 45.00 #Dogass

προγνωστικά MLB

Ειδικά στοιχήματα και βασικές επιλογές στα προγνωστικά MLB από τον #Dogass σε αποδόσεις μέχρι και 45.00.

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από δύο κακές στήλες στα προγνωστικά MLB, πέρασε στο telegram η δυνατή πρόταση ενώ στα fun bet σταθήκαμε άτυχοι κυρίως λόγω Nτε Lα Κρουζ. Σήμερα υπάρχει καινούργια αγωνιστική και θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις.

Προγνωστικά MLB: Με τα φαβορί σε Βοστώνη και Όκλαντ

Η βασική επιλογή μου στηρίζεται σε μία δυάδα με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης στα μάτια μου.

Πρώτη επιλογή είναι η καθαρή νίκη των Ρεντ Σοξ απέναντι στους Ρόκις. Δεν έχει καλυφθεί το κενό του Κρον στους Ρόκις και προσπαθούν να σκοράρουν με ανορθόδοξους τρόπους. Όσο καλοί και αν είναι οι Μακμάχον και Τόβαρ, δεν φτάνουν. Σήμερα θα ξεκινήσει στο ανάχωμα για τους Ρεντ Σοξ ο Πάξτον, που στην τελευταία του αναμέτρηση έδωσε εννιά strikeout και δύο run σε επτά inning. Στοιχειωδώς σοβαρός αν είναι, θα περιορίσει την επίθεση των Ρόκις. Ακόμη σαν fun bet θα πάμε με τα home run δύο παικτών που σκοράρουν αρκετά. Αναφέρομαι στους Γιοσίντα και Μακμάχον.

Δεύτερη επιλογή είναι η νίκη των πρωτοπόρων Ρέις απέναντι στους Αθλέτικς. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν φανταζόντουσαν ότι θα έπαιρναν με sweep τη σειρά με τους Μπρούερς. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς μπροστά τους θα βρουν την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, Ρέις. Ομάδες σαν τους Αθλέτικς έχουν μάθει να τους τιθασεύουν και κάνοντας απλά τα βασικά μπορούν να φύγουν άνετα με τρεις νίκες από το «RingCentral Colisseum».

Μεγάλο σκορ στο Άρλινγκτον

Η τελευταία επιλογή μου βρίσκεται από την αναμέτρηση των Ρέιντζερς με τους Έιντζελς. Η επιλογή μου βασίζεται σε έναν πίτσερ που δίνει αρκετά run αλλά όχι home run. Ο Τάιλερ Άντερσον για τους Έιντζες δίνει περίπου τέσσερα run κατά μέσο όρο με απειροελάχιστα home run. Οι άκρως επιθετικοί Ρέιντζερς, όταν συναντούν τέτοιους pitcher κάνουν hit κατά ριπάς. Εμείς θα εμπιστευτούμε τους Γιούνγκ και Σεμιέν να κάνουν τα πάντα από λίγο. Over 0,5 hit, over 0,5 run και over 0,5 RBI. Αν τα κάνουν με home run, ακόμη καλύτερα για εμάς.

Δυάδα απόδοσης 1.98
02:10

Ρεντ Σοξ – Ρόκις

1

1.40
04:40

Αθλέτικς – Ρέις

2

1.42
BET: 33 units
Fun bet
02:10

Ρεντ Σοξ – Ρόκις

Γιοσίντα over 0,5 home run & Μακμάχον over 0,5 home run

45.00
BET: 5 units
Multicombo
03:05

Ρέιντζερς – Έιντζελς

Σεμιέν over 0,5 run & over 0,5 hit & over 0,5 RBI & Γιούνγκ over 0,5 run & over 0,5 hit & over 0,5 RBI

8.50
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending