Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κροατία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολλανδία – Κροατία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολλανδία – Κροατία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολλανδία – Κροατία προγνωστικά

  • «Ντε Κάιπ» (51.117), Ρότερνταμ.
  • Διαιτητής: Ίστβαν Κόβατς.
  • Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους μετρούν από μία νίκη η καθεμία: η Κροατία με 2-1 στον μικρό τελικό του Μουντιάλ του 1998 κι η Ολλανδία με 3-0 σε φιλικό το 2008.
  • Το goal/goal & over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί και στους δύο προηγούμενους ημιτελικούς του Nations League για τη γηπεδούχο ομάδα.

Ρεπορτάζ Ολλανδία

Κάνοντας σχεδόν τέλεια πορεία (5-1-0) στον τέταρτο όμιλο του Nations League, η Ολλανδία πήρε εύκολα την πρωτιά σε όμιλο με Βέλγιο, Πολωνία και Ουαλία και για δεύτερη φορά στις τρεις εκδόσεις του θεσμού έφτασε στην τελική φάση. Τότε προπονητής της ήταν ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος έπειτα την οδήγησε μέχρι τα προημιτελικά του Μουντιάλ. Μετά την αποχώρηση του 71χρονου, στον πάγκο των «οράνιε» επέστρεψε ο Ρόναλντ Κούμαν. Το ξεκίνημά του για τα προκριματικά του Euro 2024 δεν ήταν και το καλύτερο, καθώς συνδυάστηκε με τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Γαλλία εκτός έδρας. Ακολούθησε η αναμενόμενη νίκη με 3-0 επί του Γιβραλτάρ που πάντως δεν ήταν αρκετή για να φέρει αισιοδοξία. Τελείωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι με 49 τελικές προσπάθειες και 5.34 xgoals και παρά την αποβολή του Γουόκερ στο 51’ για τους φιλοξενούμενους, δεν κατάφερε να βάλει πάνω από τρία γκολ απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες εθνικές ομάδες της Ευρώπης.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία 14 εντός έδρας παιχνίδια, επίσημα και φιλικά.

Απουσίες: Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού οι πολύτιμοι Ντεπάι και Ντε Λιχτ, ενώ δεν κλήθηκαν οι Ντε Φράι, Μπέργκχαους, Φρίμπονγκ, Κλάασεν, Ντανζούμα και Σίλεσεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπίλοου – Ντόυμφρις, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Ακέ, – Ντε Ρόον, Κόοπμαϊνερς, Ντε Γιονγκ – Μπέρχβαϊν, Τσάβι Σίμονς, Χάκπο.

Ρεπορτάζ Κροατία

Παρότι χρειάστηκε να αντιμετωπίσει την -τότε- παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, την πολύ ισχυρή Δανία και τη μαχητική Αυστρία, η Κροατία κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο του Nations League, και ως αποτέλεσμα να προκριθεί στα τελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της. Είναι εντυπωσιακό το τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Ντάλιτς, καθώς έχει πάρει τη δεύτερη (2018) και την τρίτη (2022) θέση στα δύο τελευταία Μουντιάλ, και τώρα διεκδικεί το πρώτο τρόπαιο της σύντομης ιστορίας της. Πέρα από αυτό, έχει μπροστά της και το Euro του επόμενου καλοκαιριού. Ξεκίνησε μέτρια στα προκριματικά κάνοντας μια μεγάλη γκέλα και μια σπουδαία νίκη. Στην πρώτη αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Ουαλία εντός έδρας, αφού δέχτηκε την ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Λίγες μέρες αργότερα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τουρκίας με σκορ 2-0 και κάλυψε το χαμένο έδαφος, με πρωταγωνιστή τον Κόβασιτς. Ο μέσος της Τσέλσι πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (20’, 45+4’), τα οποία ξεκίνησαν από προσπάθειες του Πάσαλιτς.

Stat attack: Μετρά πέντε ισοπαλίες στα τελευταία εννιά παιχνίδια της.

Απουσίες: Ο MVP της στο Μουντιάλ του Κατάρ, Γιόσκο Γκβάρντιολ, θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού. Το ίδιο ισχύει και για τον παρτενέρ του στα στόπερ, Λόβρεν, που αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα μετά το Μουντιάλ, καθώς και για τους Λ. Κάλινιτς, Τσαλέτα-Τσαρ, Μπρέκαλο, Όρσιτς και Λιβάγια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Έρλιτς, Σόσα – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς – Πάσαλιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς.

Ολλανδία - Κροατία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ολλανδία – Κροατία

Η Κροατία έχει πετύχει εντυπωσιακά πράγματα με τον Ντάλιτς στον πάγκο και πλέον όλοι έχουν μάθει πως δεν πρέπει ποτέ να την υποτιμούν. Σίγουρα η Ολλανδία θα είναι υποψιασμένη και την περιμένουμε απόλυτα σοβαρή. Λόγω έδρας έχει μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει για πρώτη φορά το τρόπαιο του Nations League και δίκαια θεωρείται φαβορί απόψε. Βέβαια, σε νοκ άουτ διοργανώσεις δεν… μπλέκεις με την Κροατία οπότε κι εμείς καλύτερα να μην μπλέξουμε με σημείο. Αρκετά καλύτερο το goal/goal που πληρώνει 2.00 στην Betshop.

Περισσότερα

Click to comment

Trending