Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Νίκη της… Νίκης στην εφέσεων και ξαναγίνεται το ματς με την ΑΕΛ (;)

Η Νίκη δικαιώθηκε στην έφεση για την διακοπή του αγώνα με την ΑΕΛ!

Της επιστρέφεται ένας βαθμός και δεν ισχύει το 3-0 στα χαρτιά, με την Διοργανώτρια Αρχή να πρέπει να αποφασίσει για το ποια θα είναι η τύχη του αγώνα. Κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα συνεχιστεί εκεί από όπου διακόπηκε…

Το ματς Νίκη Βόλου-ΑΕΛ διακόπηκε λοιπόν στο 48ο λεπτό.

Τα πάντα ξεκίνησαν στο 40′ όταν υπήρξε μαζική είσοδος περίπου 100 φίλων της Λάρισας, παρότι δεν είχαν άδεια για οργανωμένη μετακίνηση. Τότε άρχισαν οι αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα οπαδοί και των δύο ομάδων να σπάσουν καθίσματα, να πετάξουν σιφόνια, ενώ υπήρξαν και… “μάχες” περιμετρικά του γηπέδου.

Η Νίκη Βόλου με νομικό τον Χάρη Γρηγορίου κατάφερε να… γυρίσει το δικαστικό «ματς με την ΑΕΛ, ως προς το αγωνιστικό σκέλος.

Στην έφεση που άσκησε, απαλλάχθηκε της υπαιτιότητας για την διακοπή του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν ισχύει το -1 και φυσικά δεν χάνει με 3-0 το ματς στα χαρτιά.

Επίσης, το πρόστιμο μειώνεται από 30.500 στις 28.000 ευρώ, ενώ απορρίπτεται κι η παρέμβαση της ΑΕΛ που πρωτόδικα είχε γίνει δεκτή.

Πλέον, το… μπαλάκι πέφτει στα χέρια της Διοργανώτριας Αρχής καθώς πρέπει να μάθουμε τι θα γίνει με την τύχη του αγώνα. Από την στιγμή που δεν φταίει η Νίκη για τη διακοπή του αγώνα, δεν θα μπορεί να επικαιροποιηθεί κι η βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Επίσης, πλέον είναι πολύ σημαντική κι η 2η θέση για το bonus κατάταξης.

Οπότε η τελευταία αγωνιστική αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για αγωνιστικούς λόγους για τις δύο ομάδες (Νίκη και ΑΕΛ), καθώς μετά θα περιμένουν να δουν ποια θα είναι η απόφαση για το τι θα γίνει με το μεταξύ τους ματς.

Θυμίζουμε ότι στις 11/5 το Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 είχε απαλλάξει την ΑΕΛ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

 

Click to comment

Trending