Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η μπάλα στα γκαρντ και τρίποντα… έως 51.00! #Playmaker

Προγνωστικά Basket League

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Basket League και ποντάρει στην τέταρτη μάχη των «αιωνίων», επιλέγοντας ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ και πάλι με προγνωστικά Basket League. Τέταρτο ματς στη σειρά των τελικών και χωρίς να χρονοτριβούμε, πάμε στις σημερινές προτάσεις.

Προγνωστικά Basket League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Δυστυχώς οι μπουκ έβαλαν μυαλό και ανέβασαν το line στα φάουλ της 1ης περιόδου στο 9,5! Κάτι ξέχασαν όμως… τον Θωμά τον Γουόκαπ! Έχουμε πει σε όλα τα ντέρμπι των δύο ομάδων φέτος, πως ο γκαρντ του Ολυμπιακού μαζεύει πολλά ριμπάουντ. Το όριό του είναι στο 2,5, τη στιγμή που έχει μαζέψει τουλάχιστον τέσσερα σχεδόν σε όλα τα ματς. Δεν τα κατάφερε σε αυτό που αποβλήθηκε στο ημίχρονο και στο τρίτο ματς, που ξεκουράστηκε λόγω της μεγάλης διαφοράς στο σκορ. Αυτή τη φορά το ματς θεωρώ πως θα είναι πιο κλειστό και θα μείνει στο παρκέ αρκετό χρόνο. Άνετα ποντάρουμε στο over 2,5 ή και παραπάνω. Το οξύμωρο σε αυτά τα ματς είναι πως ποντάρουμε στα ριμπάουντ του γκάρντ Γουόκαπ και στις ασίστ του σέντερ Φαλ. Ο Γάλλος μοιράζει παιχνίδι και σίγουρα οι πάσες του μπορούν να μπουν στα πονταρίσματά μας.

Στην άλλη μεριά του παρκέ, ο Πάρις Λι θα είναι απελπιστικά μόνος στη δημιουργία του παιχνιδιού. Ο τραυματισμός του Πονίτκα και η λειψανδρία στα γκαρντ μας οδηγούν στις ασίστ του Αμερικανού. Ταυτόχρονα, το παιχνίδι των γηπεδούχων, θα γίνει ακόμα πιο μονοδιάστατο. Θεωρώ πως θα προσπαθήσουν να περάσουν τη μπάλα στον Γκουντάιτις, ο οποίος κάνει αρκετά καλή σειρά. Έχει έφεση στο να κερδίζει φάουλ με τη δύναμή του. Αν και είναι κακός σουτέρ βολών, πιστεύω πως αν σουτάρει 3-4, μπορεί να βάλει τις δύο.

Κλείνω με τα δύο φόργουορντ που θα κληθούν να καλύψουν κενά στις δυο πλευρές. Οι απουσίες των Παπανικολάου και Πονίτκα, δίνουν παραπάνω χρόνο στους Πίτερς και Μαντζούκα. Οι δυο τους, είναι από τους καλύτερους σουτέρ που θα πατήσουν στο παρκέ. Σε ένα fun bet μπορούμε να επιλέξουμε τουλάχιστον δύο τρίποντα από τον καθένα.

Combo
21:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Γουόκαπ over 2,5 ριμπάουντ

1.75
BET: 40 units
Ειδικό
21:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Γουόκαπ over 3,5 ριμπάουντ

2.85
BET: 25 units
Ειδικό
21:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Γκουντάιτις over 1,5 εύστοχες ελεύθερες βολές

2.00
BET: 20 units
Multicombo
21:15

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Γουόκαπ over 3,5 ριμπάουντ & Λι over 5,5 ασίστ & Φαλ over 2,5 ασίστ & Μαντζούκας over 1,5 τρίποντα & Πίτερς over 1,5 τρίποντα

51.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending