Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Πάολο Φερνάντες

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στον Πάολο Φερνάντες για την αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη στον αχίλλειο τένοντα.

Ήταν ένα χειρουργείο που διήρκησε περίπου 2 ώρες και σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσαν οι Ισπανοί γιατροί, όλα πήγαν απόλυτα καλά.

Μάλιστα ο γιατρός της ΑΕΚ κ. Χάρης Λάλος επικοινώνησε με τον γιατρό που χειρούργησε τον Φερνάντες για να ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης, ενώ επικοινωνία υπήρξε και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Κατά την διάρκεια της επέμβασης, επιβεβαιώθηκε βεβαίως η ζημιά που είχε γίνει στον αχίλλειο τένοντα του Ισπανού και συγκεκριμένα η ολική ρήξη και πλέον, μπαίνει ο ίδιος σε φάση αποκατάστασης.

Μια αποκατάσταση που το πρώτο κομμάτι της θα γίνει στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη όπου βρίσκεται ο Πάολο.

Για την ακρίβεια ο πρώην παίκτης του Βόλου θα μείνει σίγουρα τις επόμενες τρεις εβδομάδες στην Βαρκελώνη και προς το τέλος της παραμονής του εκεί, θα ξεκινήσει το κομμάτι της αποκατάστασης με όσα προβλέπεται να κάνει.

Βεβαίως ο ίδιος παίρνει από σήμερα έναν μακρύ δρόμο προς την επιστροφή, αφού η ζημιά είναι σοβαρή, με την ΑΕΚ να του δίνει κουράγιο και ένα σημαντικό μήνυμα στήριξης…

Click to comment

Trending