Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Σε… αναμονή για ανακοινώσεις

Ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή (16/6) τα δοκιμαστικά των νεαρών παικτών

Μετά τις ανακοινώσεις των Μύγα και Κόστιτς, ο Βόλος λογικά θα πρέπει να αρχίσει να ανακοινώνει αλλά και να κλείνει τις μεταγραφικές του υποθέσεις.

Οι εκκρεμότητες είναι πολλές, από την στιγμή που η ομάδα έχει ανάγκες σε θέσεις κλειδιά.

Οι προσθήκες που αναμένονται, αφορούν κυρίως το μεσοεπιθετικό κομμάτι,  εκεί που πλέον έχει πέσει και το βάρος του μεταγραφικού σχεδιασμού των κυανέρυθρων…

Ο τερματοφύλακας Κόστιτς, ο δεξιός φουλ μπακ Μύγας που ανακοινώθηκαν ήδη, ο Κύπριος αριστερός φουλ μπακ Σωτηρίου, όπως και ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός Ντομινίκ Κρούζλιακ που θα ανακοινωθούν, είναι παίκτες άμυνας και από τους γνωστούς πέντε που έχουν κλείσει, όνο ο Μωραΐτης είναι επιθετικός.

Λογικά ο Βόλος θα ψάξει για έναν ακόμα τερματοφύλακα, με τις θέσεις των μεσοεπιθετικών και των “καθαρόαιμων” επιθετικών, να είναι το ζητούμενο…

Εξ΄ άλλου το δύσκολο είναι η δημιουργία, κάτι που έλλειψε από τον Βόλο στην μετά – Πάολο εποχή, κάτι που θέλει να το αλλάξει πρώτος απ΄ όλους ο Κώστας Μπράτσος.

Φαινομενικά υπάρχει μια στασιμότητα, όμως στον Βόλο τρέχουν τις μεταγραφές και οι πληροφορίες θέλουν να έχουμε πολύ σύντομα κι άλλες ανακοινώσεις.

 

Trending