Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Τελευταία στροφή με μάχες παραμονής!

 

Τρεις ομάδες παλεύουν για δύο θέσεις, προκειμένου ν’ αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Η αγωνία για την τέταρτη ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική παραμένει και στην 30ή αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Super League 2. Τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους. Ο Μακεδονικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β’ και με νίκη παραμένει στην κατηγορία, ενώ ακόμα και με ήττα έχει το πάνω χέρι αν στραβοπατήσει μία εκ των Απόλλων Πόντου και Βέροια.

Ο Απόλλωνας Πόντου, βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την Βέροια και αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας. Με νίκη σώζεται, με ήττα θα πρέπει να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα και η Βέροια κόντρα στον υποβιβασμένο Ηρακλή Λάρισας (ΕΡΤ3). Τέλος, η “Βασίλισσα του Βορρά” χρειάζεται μόνο νίκη και ταυτόχρονα να στραβοπατήσει κάποιος εκ των Μακεδονικό και Απόλλωνα Πόντου. Στα αλλά παιχνίδια που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Θεσπρωτό. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν κανένα απολύτως κίνητρο, αλλά ενδεχομένως αρκεί το ότι θα παίξουν μπροστά στον κόσμο τους και θα θέλουν να τον ευχαριστήσουν. Έχουν αρκετά προβλήματα, αφού θ’ αγωνιστούν χωρίς επτά παίκτες.

Η Λάρισα αντιμετωπίζει τον Διαγορά, με τους Θεσσαλούς να μην υπολογίζουν στους Γκουτσίδη, Γκοτζαμανίδη, Νίνο και Μαυρία. Από την άλλη, οι Ροδίτες έσωσαν την κατηγορία με δύο πολύτιμα εντός έδρας τρίποντα και πλέον δεν έχουν το άγχος. Τέλος, η δεύτερη ομάδα του “τριφυλλιού” φιλοξενεί την Νίκη Βόλου. Οι “πράσινοι” πήγαν καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, αλλά δεν έπεισαν. Από την άλλη, η ομάδα της Μαγνησίας θέλει να τερματίσει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

Α ΟΜΙΛΟΣ

17:00 Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας
17:00 Ηρακλής – Θεσπρωτός
17:00 Παναθηναϊκός Β – Νίκη Βόλου
17:00 Μακεδονικός – ΠΑΟΚ Β
17:00 Βέροια – Ηρακλής Λάρισας (ΕΡΤ3)
17:00 ΑΕΛ – Διαγόρας
Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας

Β ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή 18/6

17:00 ΠΑΟ Ρουφ – Athens Καλλιθέα
17:00 Χανιά – Ολυμπιακός Β
17:00 Καλαμάτα – ΑΕΚ Β
17:00 Απόλλων Σμύρνης – Κηφισιά (ΕΡΤ3)
17:00 Ηλιούπολη – ΟΦ Ιεράπετρας
17:00 Αιγάλεω – Προοδευτική
Ρεπό: Παναχαϊκή

Περισσότερα

Click to comment

Trending