Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Παίρνει σειρά ο Κρούζλιακ

Η ΠΑΕ τρέχει τις μεταγραφές ξεκινά την άλλη Δευτέρα (26/6) η προετοιμασία

Στην επισημοποίηση της μεταγραφής του Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού Ντομινίκ Κρούζλιακ, αναμένεται να προχωρήσει σήμερα η ΠΑΕ Βόλος, που τρέχει τις μεταγραφικές της υποθέσεις.

Ο Κρούζλιακ θυμίζουμε, τα τελευταία τέσσερα χρόνια παίζει στην Σλοβάκικη Ντουνάσκα Στρέντα, έχοντας την φετινή περίοδο 31 συμμετοχές εκ των οποίων οι πέντε στο Conference League,  πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ!

Ενοείται ότι οι μεταγραφές για τους κυανέρυθρους της πόλης μας δεν θα σταματήσουν εδώ, αντίθετα μόλις έχουν ξεκινήσει.

Κόστιτς και Μύγας ήδη έχουν υπογράψει στον Βόλο, αναμένεται σήμερα να γίνει αυτό και με τον Σλοβάκο διεθνή αμυντικό, ενώ ίσως μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί και ο Μωραΐτης του Απόλλωνα, που απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί  και αυτός.

Από τους… πέντε γνωστούς, μένει επίσης και ο Κύπριος Καραγιάννης.

Από εκεί και πέρα, την άλλη Δευτέρα (26/6) που ξεκινά η προετοιμασία, οπωσδήποτε τα νέα πρόσωπα δεν θα είναι μόνο αυτοί οι πέντε…

Λογικά μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα έχουμε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Βόλο!

Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά

Την Παρασκευή που μας πέρασε ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές των νεαρών ποδοσφαιριστών που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στον Βόλο, με απόλυτη επιτυχία.

Όπως τονίσαμε αλλά και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, οι συμμετοχές των νεαρών ποδοσφαιριστών απ΄ όλη την Ελλάδα, ξεπέρασαν τις 200 (!!!) και μαζί και κάθε προσδοκία, κάτι που φανερώνει και την δυναμική που έχει αναπτύξει ο Βόλος ως οργανισμός.

Οι νεαρού παίκτες που πέρασαν τα τεστ, θα στελεχώσουν τις ομάδες Κ 17 και Κ 19 του Βόλου.

 

 

Trending