Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο χόρτο με αποδόσεις έως 2.15! #Bilias1974

Προγνωστικά τένις με δύο δυνατές επιλογές στα 500άρια τουρνουά στο χόρτο έχει ο #Bilias1974 το μεσημέρι της Τρίτης.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Μισή πέρασε η δυάδα μας στα Challengers την περασμένη εβδομάδα καθώς ο Κομπόλι αποσύρθηκε από τον αγώνα του εναντίον του Τιμ. Μπαίνουμε πλέον πιο δυνατά στην περίοδο των αγώνων στην επιφάνεια του χόρτου και τα περισσότερα τουρνουά διεξάγονται πλέον εκεί με αποκορύφωμα φυσικά το 3ο Grand Slam της χρονιά, το περιβόητο Wimbledon που θα διεξαχθεί από τις 3 ως τις 16 Ιουλίου. Μετά λοιπόν τα 250άρια τουρνουά σε Στουτγάρδη και Χερτογκενμπος μεταφερόμαστε στα δύο 500άρια τουρνουά στα σημερινά προγνωστικά τένις, σε Λονδίνο και Χάλε όπου έχουμε αρκετά δυνατές συμμετοχές.

Προγνωστικά τένις ATP 500 Λονδίνο

Από το συγκεκριμένο τουρνουά ξεχωρίσαμε τον αγώνα του τεράστιου Άντι Μάρεϊ εναντίον του Αυστραλού Άλεξ ντε Μινόρ. Ο Μάρεϊ έχει ξεκινήσει πολύ καλά την προετοιμασία του στην ούτως ή άλλως αγαπημένη του επιφάνεια έχοντας 9/9 νίκες, έναν Challenger τίτλο και όσο γράφονται αυτές οι γραμμές ετοιμάζεται για τον 2ο συνεχόμενο τελικό επίσης σε τουρνουά Challenger. Στην πορεία του αυτή έχει χάσει μόλις ένα σετ κάτι που σίγουρα λειτουργεί υπέρ του καθώς μπαίνει στο 500άρι τουρνουά με ρυθμό αλλά και την λιγότερη δυνατή καταπόνηση δεδομένων των συνεχόμενων αγώνων που έχει παίξει.

Ο Ντε Μινόρ από την άλλη είναι μεν παίκτης που έχει επιτυχίες στο χόρτο αλλά τους τελευταίους μήνες η εκτίμηση μας είναι ότι δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο για να επαναλάβει αυτές τις επιτυχίες.

Στους μεταξύ τους αγώνες ο Αυστραλός έχει το πάνω χέρι με 3-0 νίκες αλλά αυτό ίσως είναι λίγο παραπλανητικό καθώς η μία σημειώθηκε φέτος στο χώμα που είναι η χειρότερη επιφάνεια για τον Μάρεϊ ενώ οι άλλες δύο σημειώθηκαν σε περίοδο που ο Βρετανός προσπαθούσε να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που έχει περάσει στην καριέρα του.

Θα στηρίξουμε τον Μάρεϊ για να κάνει την πρώτη του νίκη επί του Ντε Μινόρ σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά τένις ATP 500 Χάλε

Για την 2η μας επιλογή στα προγνωστικά τένις θα ασχοληθούμε με τον αγώνα του Ρώσου Αντρέι Ρούμπλεφ εναντίον του Κινέζου Γίμπινγκ Γου. Ο Ρώσος ουσιαστικά επιστρέφει φέτος στους αγώνες στο χόρτο μετά το 2021 καθώς πέρσι λόγω του αποκλεισμού των Ρώσων αθλητών από το Wimbledon έδωσε μόλις έναν αγώνα σε αυτήν την επιφάνεια στην οποία ούτως η άλλως έχει τις λιγότερες επιτυχίες.

Ο Κινέζος ξεκίνησε την προετοιμασία του στο χόρτο με μια πολύ καλή νίκη επί του πολύ δυνατού αλλά προερχόμενου από μακρά αποχή Νικ Κύργιου ενώ στον επόμενο αγώνα του έχασε δύσκολα από τον ευρισκόμενο σε πολύ καλή κατάσταση Ούγγρο Φούκσοβιτς που έφτασε ως τα ημιτελικά στην Στουτγάρδη.

Εκτιμώντας ότι θα εμφανιστεί και ο Ρούμπλεφ «σκουριασμένος» όπως ο συμπατριώτης του Μεντβέντεφ την περασμένη εβδομάδα θα στηρίξουμε το αουτσάιντερ Γου, ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στους αγώνες του την περασμένη εβδομάδα, δίνοντας του χάντικαπ +3,5 games σε απόδοση 1.93.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Περισσότερα

Click to comment

Trending